2777
2789
عنوان

امروز دوستم منو ول کرد

62 بازدید | 5 پست

امروز دوستم منو ول کرد چون رفت 

داستان از این قراره که با دوستم امروز رفتم بیرون و توی راه یکی از دوستای قدیمی خودمو دیدم باهاش سلام و احوال پرسی کردم گرم گرفتم باهاش و اینا ازش شماره جدیدشو گرفتم تا بعداً بهش زنگ بزنم بعد از اینکه دوباره به مسیرمون ادامه دادیم دوستم گفت چقدر باهاش گرم گرفتی دیانا مثل اینکه دلت میخواد با اون صمیمی بشی بهش گفتم اونم دوستمه و من نمیتونم باهاش سرد رفتار کنم و دوستم گفت عه اینجوریه منم ولت میکنم بهت بی توجهی میکنم تا بفهمی که هیچ دوستی بهتر از من پیدا نمیکنی به نظرتون رفتار من بد بود که اینجوری رفتار کرد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم شما کار اشتباهی نکردی ، شاید دوستتون خیلی به شما وابسته شده و از این کار شما دلخور شده ، چون احساس کرده با دیدن دوباره دوست قدیمیت اونو رها می کنی و خودش زودتر پیش قدم شده

شما باهاش ارتباط بگیر و بکو کسی جای اونو نمی گیره

البته اکه دوست خوبیه و ارزشش رو داره

منم اخلاقم مثل دوست شما هست

دوستم عکس خانوادش با خودش رو گذاشته پروفایلش من حسادت نکردم اما خیلی ناراحتم حس میکنم ولم کرده همش درحال گریه کردنم

همین امروز

حَضرَتِ‌عِشقْ‌عَجَبْ‌كربْ‌و‌بَلايى‌دارَدْ... شَبِ‌جُمعه‌حَرَمَشْ‌حـال‌وهَوايى‌دارَدْ:)💔 ️ 

نه عزیزم شما کار اشتباهی نکردی ، شاید دوستتون خیلی به شما وابسته شده و از این کار شما دلخور شده ، چو ...

دقیقا منم خیلی به دوستم وابستم ولی حس میکنم ولم کرده دیگه ناامید شدم

حَضرَتِ‌عِشقْ‌عَجَبْ‌كربْ‌و‌بَلايى‌دارَدْ... شَبِ‌جُمعه‌حَرَمَشْ‌حـال‌وهَوايى‌دارَدْ:)💔 ️