دخت_قوی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 2757 عنوان به من بیستو یک ساله تجربه هاتونو بگین 301 بازدید | 42 پست چی کار کنم و چ کاریو نکنمفقط بدونین خیلی نابودم،تو کنکور شکست خوردم ،پارتنرم منو نخواست و من ساده ترین و دلسوز ترین ادممبگین چیکار کنم ک از این ب بعد زندگیمو بسازم برا پیشرفت زندگی چیکار کنم نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم... 1404/05/25 | 20:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمه_f عضویت: 1403/06/28 تعداد پست: 9549 چرا نخواستت!!!ولش کن اینو جزو شکستات حساب نکن برد کردی همچین ادم مسخره ای تو زندگیت نیست خواهر عزیز جان شوهرت لایک نکن دیگه اه
پرپری۸۰ عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 7283 همه شکست میخورنبلند شو برا کنکورت از صفر شروع کن بخونقید تمام پسرا رو بزن و یکسال فقط تمرکز رو درساگه هم علاقه نداری ب درس و دانشگاه خب بحثش جدابرو خیاطی چیزی یاد بگیر کار کن
دخت_قوی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 2757 چرا نخواستت!!!ولش کن اینو جزو شکستات حساب نکن برد کردی همچین ادم مسخره ای تو زندگیت نیست انقد دوسش داشتم ک خسته شد رفت نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...
دخت_قوی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 2757 ۲۱ ساله ها متولد چ سالی هستن 8283 نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...
دخت_قوی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 2757 همه شکست میخورنبلند شو برا کنکورت از صفر شروع کن بخونقید تمام پسرا رو بزن و یکسال فقط تمرکز رو درساگ ... دیگه رفتم حسابداری ولی بد داغونم رفیقن رشتم ب دلمه ن تو روابطم ب جایی رسیدم نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...
فریما۰ عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 14452 کاش من تو این سن میرفتم باشگاه های بالای شهر شاید کیس ایده الم اینجوری پیدا میشد
پفکنمکی۲۲۲۲ عضویت: 1401/05/01 تعداد پست: 3990 درس بخون یجا مشغول به کار شو ورزش شروع کن به خودت برس روتین داشته باش تو زندگیت
دخت_قوی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 2757 کاش من تو این سن میرفتم باشگاه های بالای شهر شاید کیس ایده الم اینجوری پیدا میشد چند سالته نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...
دخت_قوی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 2757 درس بخون یجا مشغول به کار شو ورزش شروع کن به خودت برس روتین داشته باش تو زندگیت تنهاییمو چیکار کنمعزت نفس پایینم و چیکار کنم نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...
دخت_قوی مدیر استارتر عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 2757 مستقل شو چجوری نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...
پرپری۸۰ عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 7283 دیگه رفتم حسابداری ولی بد داغونم رفیقن رشتم ب دلمه ن تو روابطم ب جایی رسیدم داغون چرارفیق منم هم رشته ای خودت بودم سال ۹۸ شروع کردمبا رشتم کار کردمالانم میخوام بخونم برا ازمون استخدامیاز این ب بعد رو بسازاگه هم واقعا علاقه نداری فکری کن براش