2777
2789
عنوان

مادرم حالش بد شد ممکنه دعاش کنین💜

176 بازدید | 17 پست

سرگیجه و تهوع داره، اورژانسم اومد و الان دراز کشیده. ممنونم از شما، براتون صلوات میفرستم💖

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله که هرچه زودتر حالشون خوب بشه

متشکرم🌹

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

انشالله که سریع خوب میشه

خیلی ممنون🌹

منم تازه از بیمارستان اومدم فشارم بالا بود

انشالله همیشه سلامت باشین🌹

سلامت باشی عزیزم نگران نباش حتما مامانت فشارش بالاست، درسته؟

ممنون، والا فشارش ۱۶ روی ۱۰ بود، بعد شد ۱۵ روی ۱۱ و وقتی اورژانس اومد گفت فشارش تو محدوده نرماله و سرگیجه الان برای تکون خوردن مایع گوششه. 

ممنون، والا فشارش ۱۶ روی ۱۰ بود، بعد شد ۱۵ روی ۱۱ و وقتی اورژانس اومد گفت فشارش تو محدوده نرماله و س ...

وقتی مایع گوش تکون میخوره سرگیجه فقط توی یه حالت پیش میاد مثلا فقط وقتی دراز کشیدی ولی با نشستن یا سرپا وایسادن قطع میشه، مامانت هم اینجوریه؟

وقتی مایع گوش تکون میخوره سرگیجه فقط توی یه حالت پیش میاد مثلا فقط وقتی دراز کشیدی ولی با نشستن یا س ...

بله، منتهی گفت بذارین دراز بکشم، رنگ صورتش زرد شده بود

بله، منتهی گفت بذارین دراز بکشم، رنگ صورتش زرد شده بود

من یه بار اینجور شدم به حدی سرگیجم شدید بود که جیغ میکشیدم ولی ۲ روز دارو مصرف کردم خوب شدم، نگران نباش انشالله زود خوب میشن