2777
2789

پسری که با بیرحمی تموم ولم کرد 

روزای اول میگفت قبله م تویی تموم زندگیمی دلم به بودنت خوشه

اما یهو کمرنگ شد محو شد و بهونه اورد که به مشکل خوردم 

روزایی که باهاش بودم روزای خوبی بود .تشویقم کرد پیشرفت کنم شعرامو چاپ کنم

گاهی دوسه ساعت زنگ میزد حرف میزدیم راجبه پیشرفت

راجب اینکه چجوری قوی بشم

حرفاش قشنگ بود

منو تکون داد

هیچ وقت به خودم نمیرسیدم اما شروع کردم تغییرات ظاهری

تنها وجه مثبتش این بود که کاری کرد به خودم برسم و برنامه داشته باشم

اما ...یهو دستمو ول کرد انگاری که روی یه پل خراب ولم کرد و برگشت .من موندم و باقی راه 

حتی توضیح اضافه هم نداد .دلم برا خودم میسوزه که انقدر بهش امیدوار بودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری خیلی واست سخته مخصوصا اینکه خاطرات زیادی باهاش داری ... اما اگر میخوای حتی یک ذره حالت بهتر بشه اول باید قبول کنی که ترکت کرده ...

اما بنظرم خیلی نامردی هست اونایی که بدون خداحافظی یهویی میرن و تو تا مدت ها تو شوک میمونی 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

خب بعضیا هستن میان آدمو رشد میدن ولی عزیزم پسر رو دیگه وارد نکن . چون دنیای دخترا مدلش فرق میکنه راهکارهای دخترونه و ملایم با توجه به جنس زن هست که پسر نمیفهمه 

. الگوهای زن خوبی هستن . پسر هرچقدرم خوبو دلسوز چون وابستگی ایجاد میشه نمیتونه خیلی موثر باشه درنهایت ضررش بیشتر از منفعتشه. 

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

تو چرا عزیزم؟ چیشده

عزیزم اونم با کمال بیرحمی رفت پنج شش ماهه نیست ولی یه لحظه از جلو چشام نمیره

آرزومه یه روز بیدار شم اولین چیزی که میاد تو ذهنم، اون نباشه

همه شون همینن بی وجدانن

منم خیلی دوسش دارم همششششش به فکرشم روانی دارم میشم انقد این تو مغزمه.

بعد آخه دوسمم نداشت مثلا اینطور نبود که حتی یک بار هم زنگ بزنه بهم 🥲💔 حتی یک بار 

هر دو بار خودم گفتیم بیرون بریم بعدم خبر نمی‌گرفت ازم خودم پیام میدادم 

ولی خب خیلی بهم دست میزد بوسم کرد و...

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

حق داری خیلی واست سخته مخصوصا اینکه خاطرات زیادی باهاش داری ... اما اگر میخوای حتی یک ذره حالت بهتر ...

اره اونم حتی خدافظی هم نکرد بیشور ،هی بعدش پیام ش میدادم که چرا تو قهری با من ،گفت دلیلی نداره قهر باشم با شما 

ولی آخه چجوری میتونم با من غریبه بشه

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

عزیزم اونم با کمال بیرحمی رفت پنج شش ماهه نیست ولی یه لحظه از جلو چشام نمیرهآرزومه یه روز بیدار شم ا ...

خیلی نامردیه .من نمیدونم چجور دلشون میاد؟ چرا میان که بعد بذارن برن؟

نه نکرد.حتی دوهفته قبل برگشت گفت ببخشید شرمندم فردا زنگ میزنم منتظرم باش.زنگم نزد.حتی پیامی که دادم ...

منم هی پیامش میدم سین نمیزنه فک کنم شایدم انلاینم نمیشه 

💔😭