2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیاهه مگه لیست اعمال زشت آدم نبود؟؟؟

سیاهه یعنی لیست همون لیستی که بعضیا چسی میان میگن ما نمینویسیم و اینا بعد موقع طلاق خدایی نکرده ، شوهر جهیزیه اش رو پس نمیده ادعا میکنه مال خودشه طبق قانون هم که جهیزیه برعهده مرده و اگه نتونی ثابت کنی اون وسایل پدر مادرت خریده جهیزیه اتو هم از دست میدی علاوه بر بقیه حق و حقوقی که از دست دادی طبق قانون زن ستیز ایران 

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
خوش به حالتون این چیزا دارید ما اصلا رسم نداریم بعدا خانمهایی که طلاق میگیرن خیلی ضرر میکنند

کلی کارا هست میکنن تو پاچه ی همدیگه الکی میگن رسم داریم!تو انجامش بده چیکار داری رسمه یا نه اتفاقا ببرش محضر رسمی ثبتش کن

خدایا یا منو لاغر کن یا دوستامو چاق کن   
اتفاوت اون به پول شدن و خرج کردن نزدیکتره

نگفتم نیست یا ننویس فقط گفتم من ندیدم

خودم هم داشتم هم طلای مجردی هم سیاهه جهاز

ولی توی اون سیاهه همچین چیزی رو ننوشتیم

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

خوش به حالتون این چیزا دارید ما اصلا رسم نداریم بعدا خانمهایی که طلاق میگیرن خیلی ضرر میکنند

نه بابا دختر دایی شوهر من داشت سیاهه دادگاه قبول نکرد.شش تا شاهد وامضا برد .بازم بش ندادن.خیلی دادگاه ها اذیت میکنن

خدایا امیدم به خودته

همه رو بنویس بعدا نزنن زیرش حتما هم بده خودشون هم امضا کنن

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

نگفتم نیست یا ننویس فقط گفتم من ندیدمخودم هم داشتم هم طلای مجردی هم سیاهه جهازولی توی اون سیاهه همچی ...

نه دیگه حالا اگه خدایی نکرده یه روز به مشکل خوردی چجوری ثابت میکنی از خونه پدرت آوردی

تو نی نی سایت چه چیزا که آدم نمیشنوه!!!!!انگار یه عده تو عهد بوق علی میرزا هستن هنوز

کامنت کاربر دلینا رو بخون تا بفهمی سر همین چسی اومدن کلی زن گرفتار دادگاه شدن

خدایا یا منو لاغر کن یا دوستامو چاق کن   
تو نی نی سایت چه چیزا که آدم نمیشنوه!!!!!انگار یه عده تو عهد بوق علی میرزا هستن هنوز

فیلم اقای قاضی رو دیدی اگ ندیدی حتما برو ببین تا متوجه بشی اینا عهد بوقی نیست عاقلانه هست 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂