2777
2789
عنوان

نماز نخواندن

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 96 پست

منم تا ۳۰ سالگی خوندم بعد ول کردم 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اثرشو وقتی فهمیدم که ترکش کردم . اما دوباره شروع ک کردم چون متوجه شده بودم قبلا منو از چ گناه ها و چاه ها و ظلماتی دور کرده بود الان با علاقه بیشتر میخونم . بنظرم اگر حضور قلب داشته باشیم اثرشو میبینیم. من خودم هنوز به اون مرحله نرسیدم 

خداوکیلی چجوری میتونید نخونید؟ من تودوره پریود روز شماری میکنم تموم شه بتونم بخونم اولین نمازی که بعداز پری میخونم خیلی بهم میچسبه احساس میکنم ی جورایی دلم واسه خداتنگ شده بوده🥰

نمیدونم شاید چیزایی که من تجربه کردم اگر شماهاهم تجربه میکردید حتی یک روز هم نمازروترک نمیکردین

عزیزم اون نتایج و اثاری ک میگن ممکنه تا مدتهای زیاد طول بکشه تا ببینی ولی خب من وقتی نمازم اول وقت میخونم بنظرم وقتم برکت پیدامیکنه

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

عزیزدلمی زهرا جانم

خیلی دوست دارم بهتون کمک کنم.
حتما بخونین نماز شیرینترین نعمت و هدیه خداست.
کلید بهشته ستون دینه شرط قبولی همه اعمال و عباداته.

برای مداومت در نمازها، همت کنین و از خدا کمک بگیرین و به اهل بیت متوسل بشین.
کتاب شیوه های دعوت به نماز رو بخونین مال حجت الاسلام قرائتیه.
بعد ببینین اون عواملی که شما رو از نماز دور میکنن برطرف کنین.
من اکثر مطالبشو خوندم خیلی عالی بود.
به خدا توکل کنین و به اهل بیت خصوصا حضرت فاطمه و امام زمان متوسل بشین و اراده تون رو قوی کنین و نماز رو غذای روحتون بدونین.
همونطوری که جسممون نیاز به غذا داره روحمون هم غذا نیاز داره و غذای روح نماز و عبادت و ارتباط با خداست.
دوستانم هم تاپیک شروع نماز دارن ازشون کمک بگیرین.

@ظهور313

@مینای_بهاری

@مستانه۶۹‍ 

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

میشه بپرسم دنبال چی هستی ؟ شاید بتونم راهنمایی کنم 

اگه آرامش یا آسودگی دل میخوای » درد و دل با خدا و نماز استغفار و توبه 

اگه حاجتی میخوای » من نمازی که بهش خیلی اعتقاد دارم نماز نافله مغرب هست که وقتی نماز استغفار هم میخونم و به خدا اعتماد میکنم ۸۰ درصد مواقع حاجتهام برآورده شده 

اره ولا

من قبلا فقط برای مال دنیا می خوندم واز خدا ثروت می خواستم چند سال روالم همین بود حالا تازه فهمیدم تنها کاریه که در این دنیا فقط برا خودم انجام می دم چقدر خدمت به همسر و فرزند این برا خودمه ورها نمی کنم 

من کل عمرم نماز خوندم .سی و هشت سالمه .تازه سه ساله اثر کرده .

نماز را با عشق بخون .

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

ممنونم از متن زیبات واقعیتش حوصله ندارم منم مثل این همه آدم که نماز نمیخونن بنظرم آدم باید خودش بخوا ...

من به کاربر دیگه هستم اگه جسارت نباشه منم دوست داشتم یک مطلبی رو بگم 

حقیقتا من با حرفتون موافقم و من خودم نمازو هم به خاطر خدا هم به خاطر خودم میخونم ( چون خدا به من گفته بخونم ، پس حتما خیری درش می‌دونه که من از اون دنیای خیر فقط قسمتیش مثل آرامش و ..و رو میبینم ) .

وقتی آدم گناهش کمتر باشه نمازش با برکت تر و با بهترین حس هست واسه همین وقتی نماز استغفار رو هر روز میخوندم خیلییی احساس نزدیکی به خدا میکردم 

چقد خوبه که همچین کاربرایی داریم که با محبت وقت میذارن تا امر به معروف کننشیفته ی برخوردتون شدم...

هدیه خدا و اهل بیته. خیلی خوشحالم و خدا رو شاکرم که مطالبم رو میخونین و دوست دارین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.