2777
2789
عنوان

برام خواستگار شرکت نفتی اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 6234 بازدید | 194 پست
مبلغش برای همه یکسان نیست ،به تعداد اعضای خانواده مبلغ فرق میکنه فقط آیتم باشگاشون یکسانه.بله فقط نق ...

بله يكسان نيست.ولى خيلى هم متفاوت نيست.مجردها كمى كمتر ميگيرن.متاهلها بيشتر.اونهايي كه فرزند دارن هم كمى بيشتر.و البته اين كه ستادى باشى يا عملياتى هم متفاوته.چون به عملياتى غذا ميدن اون مبلغ غذا از نفت كارت كم ميشه و تقريبا نصف ستادي ها ميشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام خانم شما نفتی هستین ،یعنی هر سال میرین هتل محمود آباد و مشهد ،استان ما فقط مدیر و سه معاون هاش ...

ما هر سال ميريم.البته يكيشون رو.كلا سالى يك مسافرت.البته اين مصوبه جديدشون هست.وگرنه تا پارسال پيش اومده بود كه سالى دو بار هم بريم.ما شركت نفت تهران هستيم.خيلى محدوديت نيست براى سفر.قبلا هم جنوب بوديم.اتفاقا جنوب از تهران هم بهتر بود و كيفيت سفرها هم خيلى بيشتر بود.هر سال كلى سفر مديريتى بود كه به ما هم ميرسيد.هتلهاى عالى و بعضى وقتها حتى هزينه هواپيما رفت و برگشت رو هم ميدادن.اما تهران متاسفانه اينجورى نيست.سفرهاى مديديتى خيلى خيلى كم هست و به كارمندهاى عادى نميرسه.ولى سالى يك بار راحت ميتونى سفر كنى

ستادی عملیاتی یعنی چی؟میشه توضیح بدین

عملياتى ها اونايي هستن كه داخل سايتها هستن.اكثرا شيفتى هستن.ستادى ها در واقع مركزى ها هستن كه داخل ادارات هستن.كار عملياتى ندارن.اكثرا هم روزكار ثابت هستن

عملياتى ها اونايي هستن كه داخل سايتها هستن.اكثرا شيفتى هستن.ستادى ها در واقع مركزى ها هستن كه داخل ا ...

اینا که دوهفته جنوبن دوهفته شهر خودشون عملیاتی آن دیگه؟؟

اینا تو‌اون دوهفته چند ساعت کار میکنن؟

خدا نکنه عزیزم 😘❤️شاینا سینگل فور اور😅والا من بخیل و خسیس نیستم کادو پیچ ادرس بده بفرستم 😁

من شدیدا ازدواجی ام 

قبلا اصلا ازدواجی نبودما 

الان ازدواجیم شدیدا(با لحن ارسطو عامل بخون😂 )

چشم پس بریم واسه ارسال ادرس😂

از سوز و ساز و حسرت و از داغِ دل پُرم محزونتر از کمانچه کیهان کلهرم//🙂

ما هر سال ميريم.البته يكيشون رو.كلا سالى يك مسافرت.البته اين مصوبه جديدشون هست.وگرنه تا پارسال پيش ا ...

شما کارمند هستین خودتون؟ فردا سه تا خانم کارمنداز تهران اعزامند این منطقه و قراره با همسرم و دو بازرس دیگه برن مأموریت ،خوشحال شدم با هم صحبتی شما خانم.

شما کارمند هستین خودتون؟ فردا سه تا خانم کارمنداز تهران اعزامند این منطقه و قراره با همسرم و دو بازر ...

بله كارمند هستم.البته من رسمى نيستم.همسرم رسمى هستن.منم خيلى خوشحال شدم از آشناييتون دوست عزيز🌹🌹

همسرم عملیاتی هستن ،رییس ایمنی و آتش نشانی

خيلى هم عالى.موفق باشن.منو همسرم ستادى هستيم.جسارتا كدوم استان هستيد كه انقدر سهميه سفر كم هست؟ما اون موقع كه جنوب بوديم يكى از شهرهاى خوزستان نزديك اهواز بوديم.الان ديگه انتقالى گرفتيم به تهران.ولى هنوز ميبينيم همون شهر كوچك سهميه هاى سفر و غذا و كلا رفاهي خيلى بيشتر از تهران بود.حتى خونه سازمانى اونجا خيلى زود بلافاصله كه ازدواج كرديم با همون سابقه كم هم دادن بهمون.انصافا هم خيلى خونه خوبى بود.ولى تهران خونه سازمانى هم نيست.برخلاف چيزى كه انتظارش رو داشتيم امكانات تهران خيلى كمتر بود.

خیلی سخته من منطقه سردسیر کشور زندگی کردم یهو برم بندر عباس نمیتونم گرماشو تحمل کنم

تازه میشی مثل من😁

اینجوری فکر نکن آدمیزاد به هر شرایطی عادت میکنه

رو ویژگیهای دیگش هم دقت کن تحقیق درست حسابی هم برید

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
خيلى هم عالى.موفق باشن.منو همسرم ستادى هستيم.جسارتا كدوم استان هستيد كه انقدر سهميه سفر كم هست؟ما او ...

همیشه در پناه خداوند باشین.

متاسفانه چون هر استان یک رییس ایمنی داره ممکنه شناسایی بشم اینجا ،فقط ما هر استان شمالی که بودیم وضعیت همین بود ،ولی این استان پایینتر از همه ،نمیگم سهمیه نیست هست ،ولی همیشه مدیر و معاون در اولویت هستن اونا بهترین تاریخ رو انتخاب میکنن و بقیه هم با قرعه تهران انتخاب میشن ،البته شاید شما فرزند مدرسه ای ندارین احتمالاً و سفرهاتون فصل مدرسه هم میتونه باشه ،ای کاش مدیریت ضعیف نبود و میفهمیدن سهمیه تعطیلات برای کارمندهایی هست که دانش آموز دارن، بخصوص کارمندهای انبار نفت که باید بعضی مواقع ذهنشون آزاد باشه از استرس کار.