2777
2789
عنوان

برام خواستگار شرکت نفتی اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 6234 بازدید | 194 پست
مرسی نفت کارت باهاش رستوران میرید یا فروشگاه خرید می کنید ؟ کارت افق کوروش رو باهاش خوراکی می‌خرید ...

نفت كارت  و بن كارن يك كارت خريد هست.شما هر جايي ميتونى ازش استفاده كنى،با دستگاه پز ميتونى خريد كنى.پول رو همينجورى نقدى نميتونى بگيرى يا حتى نميتونى باهاش كارت به كارت كنى.كارت افق كوروش هم فقط از فروشگاه هاى افق كوروش ميتونى خريد كنى.يك سرى برنامه هاى اين مدلى دارن.تو هر شركتى متفاوته.مثلا جنوب خيلى بيشتر و بهتر بود.تهران كمتر هست.رستوران هم از رستوران هاى خود شركت ميتونى غذا بگيرى.ماهانه تعداد مشخص داره.مسافرت هم سالى يك بار.هتل  خود شركت كه مشهد و محمودآباد هست.و شركتها هر سال هم توى يك سرى شهرها با يك سرى هتلها قرارداد ميبندن.اينا هم از قبل بايد ثبت نام كنى و نوبتت بشه.اينجورى نيست كه هر وقت دلت خواست برى.ورزشى هم باشگاههاى خود شركت.درمانى مراكز درمانى خود نفت رايگانه كه هم شلوغه هم بيكيفيت.جاهاى ديگه بخواى برى بايد خودت هزينه كنى بعدا فرانشيز بگيرى 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نفت كارت و بن كارن يك كارت خريد هست.شما هر جايي ميتونى ازش استفاده كنى،با دستگاه پز ميتونى خريد كنى ...

اما کامل تمام خدمات درمانی رو پوشش میدن درسته؟

مثلا دندونپزشکی سقف نداره

انشالله به خ‌واستتون برسین

سلام و مهر 

چطوری ؟

به به به مبارکی و خوش یمنی 

چقدر عالی 

عروس شاینا صدات کنیم از این به بعد ؟😅😍

یه چیزی برام سواله چرا اینطوری تایپ میکنی؟😅

خ واستین 

از سوز و ساز و حسرت و از داغِ دل پُرم محزونتر از کمانچه کیهان کلهرم//🙂

مرسی ببخشید مبلغش چقدره ؟ هم میشه خرید کرد هم رستوران رفت ؟

مبلغش برای همه یکسان نیست ،به تعداد اعضای خانواده مبلغ فرق میکنه فقط آیتم باشگاشون یکسانه.بله فقط نقد نمیشه کرد فقط خرید.از همسرم که سوال کردم نفت کارت هر سه ماه یکبار شارژ میشه یعنی به جای اینکه ماه به ماه بدن سه ماه یکجا واریز میشه.

نفت كارت و بن كارن يك كارت خريد هست.شما هر جايي ميتونى ازش استفاده كنى،با دستگاه پز ميتونى خريد كنى ...

سلام خانم 

شما نفتی هستین ،یعنی هر سال میرین هتل محمود آباد و مشهد ،استان ما فقط مدیر و سه معاون هاش فقط هر سال میتونن برن بقیه نه ،مثلا الان خود ما ۱۵ساله نوبتمون نشده بریم محمود آباد همون یه بارم خارج نوبت با پارتی مدیر رفتیم ،تازه هستن کارمند هایی که با وجود چندین سال خدمت تا الان از هتل استفاده نکردن ،فقط مدیر و معاون و کارمندهای که مدیر سفارششون کنه به تهران که بدون قرعه کشی برن 

سلام و مهر چطوری ؟به به به مبارکی و خوش یمنی چقدر عالی عروس شاینا صدات کنیم از این به بعد ؟😅😍یه چی ...

سلام عزیزم 

ممنون خودت خوبی؟❤️

قراره ردش کنم و‌همون سینگل شاینا   صدام کنین😂

تقصیر  مصحح کیبورد و سرعتی تایپ کردن منه🤣🤣

سلام عزیزم ممنون خودت خوبی؟❤️قراره ردش کنم و‌همون سینگل شاینا صدام کنین😂تقصیر مصحح کیبورد و سرعت ...

قربونت 🌸😘

الهی هرچی صلاحه همون بشه 

شاینای غیر ازدواجی هستی 😅

پسر خوبیه حالا ؟

ادرس بدم ،منو آشنا میکنی ؟🤣🤣🤣

از سوز و ساز و حسرت و از داغِ دل پُرم محزونتر از کمانچه کیهان کلهرم//🙂

قربونت 🌸😘الهی هرچی صلاحه همون بشه شاینای غیر ازدواجی هستی 😅پسر خوبیه حالا ؟ادرس بدم ،منو آشنا میک ...

خدا نکنه عزیزم 😘❤️

شاینا سینگل فور اور😅

والا من بخیل و خسیس نیستم کادو پیچ ادرس بده بفرستم 😁