2777
2789

من تایپیک زدم از مشکلم میگم خیر سرم دارم میگم خانمای تهرانی برین به نیابت من سر مزار شهید 

بعد این  مردای حامله ی بی غیرت سایت درخواست دوستی میده هی برا من سلطان سلطان میکنه  بیا باهم آشنا شیم من فکر کردم ادمه میگه من میرم بهشت زهرا 

نی نی یار تو رو خدا یه فکری بکن 

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 

نی نی یار گفت درخواست دوستی قبول نکنین

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی یار گفت درخواست دوستی قبول نکنین

خوب من فک کردم احمق تایپیکمو دیده 

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 
من تازه یاد گرفتم درخوایت میدن نه رد کن نه قبول همینجوری میمونه بعد تو پستات که زر زدن نی نی یار رو ...

بخدا من پنج ساله اینجام یه بار درخواست شونو قبول نکردم الان فک کردم تهرانیه و تایپیکمو دیده 

من میتونم برات دعا کنم قشنگم 🤍💚

وای ممنون عزیزم میشه تایپیک قبلمو ببینی اونی که گفتم خانومای تهرانی 

درخواستشونو نه رد کنین نه که قبول کنین همونطور بمونه نمیدونم مرد تو سایت زنان زایمان چیکار میکنه ؟؟!! 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••