2777
2789
عنوان

ای بابا تا کی ما زنا هیچ کجا ارامش نداشته باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 57 پست
بخدا من پنج ساله اینجام یه بار درخواست شونو قبول نکردم الان فک کردم تهرانیه و تایپیکمو دیده

منم به همین مشکلی که میگی برام پیش اومده سر تاپیک دعا و اینا 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک میزنیم پریودیم درخواست دوستی میدن نکنه با این هم تحریک میشن مریض الحوال ها

بابا باز این خوبه من تایپیک زدم کی لطف میکنه بره سر مزار شهید به نیابت این درخواست داده چرت و پرت میگه 

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 
حداقل اسماشونو بگو بقیه بدونن

واسه من امروز فقط 

حامد 

سناتور

دوتا ی دیگه ک یادم رفته اسم نکبتشون 

درخواست دادن 

منم فقط رد میکنم 

یعنی شوهرم بفهمه تو این سایت مردا بهم پیشنهاد میدن جرم میده😂😂😂😂

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

من نمی‌دونم چرا خانوما انقد دنبال دعوان والا من سه ساله تو این سایتم هیچکس مزاحمم نشده چون درخواست کسیو قبول نمیکنم اگ کسیک خودشو دختر جا زده باشه و آقا باشه همون موقع دیگ جوابشو نمیدم چرا فک میکنین چیزه سخته و انقد بزرگش میکنید که چی مصلن شما همه مشکلات زندگیم بخاین اینجور بزرگ کنین که میترکین

خوب به منم درخواست میدن مردا راه حلش آسونه رد میکنم و تمام ما که نمیتونیم همه رو اصلاح کنیم فقط میتو ...

منم هیچ وقت قبول نمیکنم الان فک کردم تایپیکمو دیده حالا ببین من برا چی تایپیک زدم این برا چی اومده درخواست میده 

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 
واسه من امروز فقط حامد سناتوردوتا ی دیگه ک یادم رفته اسم نکبتشون درخواست دادن منم فقط رد میکنم یعنی ...

خخخ شوهر من بدونه اینقد اینجا چرت پرت میگم پارم می‌کنه 

عشقممممم فقط امین ❤️

خخخ شوهر من بدونه اینقد اینجا چرت پرت میگم پارم می‌کنه

😂😂

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍