2777
2789

من قبل رفتن باید همهوخونه ها رو جارو بزنم لباسارو بشورم حیاط رو بشورم در کل باید خیلی تمیز باشه با خیال راحت برم و برگردم ولی وقتی برمیگردم چند روز بعد دوباره ی تمیز اساسی میکنم شهرمون خیلی گردو خاکه شوهرم میگه چرا حیاط رو شستی باز دوباره خاک میاد البته ی هفته س طوفان شدید امروز بهتر شده بود نیم ساعت کامل فقط داشتم حیاط رو میشستم عذاب وجدانم داشتم ک اب اینفد داره میره ولی خب اصلا غیر ممکن بود جارو بشه زد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهری مامان منم اینجوره خونه رو برق میندازه قبل مسافرت

با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸‍♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍

اره منم همین کارو میکنم همیشه فک میکنم شاید یکی با ما بیاد خونمون😂یا خدایی نکرده برام اتفاقی بیفته بقیه بیان ببینم خونمو بگن چقدر شلخته بوده خدا بیامرز😂

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

اره،منطقمونم اینه اگه بمیریم بعدش بیان خونم میگن چه زن شلخته ای بوده

وای آره😂😂😂

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

ن در این حد ولی حتما سینک رو خالی میکنم گازو تمیز میکنم ،اشغالا رو بیرون میزارم هر چیزی که تو یخچال زود خراب میشه رو میدم به کسی ،خونه هم در حد معمول 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
آره عزیزم آدم تمیز کنه بهتره، حالا حیاط ک هیچی ولی روی وسایل خونه میشه ملافه یا پارچه کشیدمن روی تلو ...

چ خوب من نمیکشم ولی خب خونمون سرامیکه از پنجره خاک میاد و کثیف میشخ زود ب زود