2777
2789
عنوان

شمام عادت دارین وفتی میخواین برید سفر همه جا باید تمیز باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 34 پست
اخی بمیرم برات منم واقعا دلم خوش نیست خیلیم مریضم ولی ی دفعه ک موتورم روشن بشه دبگه ب سختی خاموش میش ...

خدا نکنه عزیزم دور از جونت به خدا هر کسی به زبون اومده تو زندگیم مبل تمیز میکنم دستای روغنیش با مبل پاک می‌کنه خونرو کرده سگ خونه بالا سگ نگه می‌دارد کفتر نگه می‌داره پایین مرغ عشق و عروس و گربه منم هرچی میگم میگه خونه خودمه دوست دارم نه پناهی دارم نه جایی نه کسی از دستش قرار کنم به همه الکی میگم خوشبختم که یا بهم نخندن یا ترحم نکنن ولی به جون بچم این حرفایی که الان زدم همش راسته 

خدا نکنه عزیزم دور از جونت به خدا هر کسی به زبون اومده تو زندگیم مبل تمیز میکنم دستای روغنیش با مبل ...

میفهمم فداتشم جون اون طفل معصوما رو قسم نخور ... درکت میکنم بخدا

انشالله ک خدا خودش اونوب راه راست هدایت کنه واقعا سخته زندگی با همچین ادمی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچوقت نمیشینم بشور بساب کنم خونه رو مریض میشم از کار خونه من هر دو ماه یه خانومی برای گردگیری می ...

بچه دارین؟ من ب خدا ی دیروز خونه ها رو جارو نزدم  و کاری نکردم جون ارایشگاه رفتم امروز کلی کار واسم درست شده بود  انگار ی هفته س دست نردم ب خونه

میفهمم فداتشم جون اون طفل معصوما رو قسم نخور ... درکت میکنم بخداانشالله ک خدا خودش اونوب راه راست هد ...

فدات شم عزیز آره بخدا سخته همش میگم بسوز و بساز یعنی این این که همش سوختنه دیگه عمری برام نمونده بخدا وقتی جنگ شد دیدم همه ترسیدن و اینا من اصلا انگار نه انگار اونجا فهمیدم چقدر از زندگی سیرم که هیچی اهمیت نداره برام حتی مرگ ایشالله خدا به کسایی که هیچ درکی از انسانیت نبردن شعور و فهم بده بلا نصبت شما