من قبل رفتن باید همهوخونه ها رو جارو بزنم لباسارو بشورم حیاط رو بشورم در کل باید خیلی تمیز باشه با خیال راحت برم و برگردم ولی وقتی برمیگردم چند روز بعد دوباره ی تمیز اساسی میکنم شهرمون خیلی گردو خاکه شوهرم میگه چرا حیاط رو شستی باز دوباره خاک میاد البته ی هفته س طوفان شدید امروز بهتر شده بود نیم ساعت کامل فقط داشتم حیاط رو میشستم عذاب وجدانم داشتم ک اب اینفد داره میره ولی خب اصلا غیر ممکن بود جارو بشه زد
خدا نکنه عزیزم دور از جونت به خدا هر کسی به زبون اومده تو زندگیم مبل تمیز میکنم دستای روغنیش با مبل پاک میکنه خونرو کرده سگ خونه بالا سگ نگه میدارد کفتر نگه میداره پایین مرغ عشق و عروس و گربه منم هرچی میگم میگه خونه خودمه دوست دارم نه پناهی دارم نه جایی نه کسی از دستش قرار کنم به همه الکی میگم خوشبختم که یا بهم نخندن یا ترحم نکنن ولی به جون بچم این حرفایی که الان زدم همش راسته
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میفهمم فداتشم جون اون طفل معصوما رو قسم نخور ... درکت میکنم بخداانشالله ک خدا خودش اونوب راه راست هد ...
فدات شم عزیز آره بخدا سخته همش میگم بسوز و بساز یعنی این این که همش سوختنه دیگه عمری برام نمونده بخدا وقتی جنگ شد دیدم همه ترسیدن و اینا من اصلا انگار نه انگار اونجا فهمیدم چقدر از زندگی سیرم که هیچی اهمیت نداره برام حتی مرگ ایشالله خدا به کسایی که هیچ درکی از انسانیت نبردن شعور و فهم بده بلا نصبت شما