2777
2789

واقعا چرا؟

با اینکه انقدر ما احترام میزاریم 

ولی بازم اونقدری که بقیه رو دوست دارن ما رو دوست ندارن 

شما اون آدم محبوبه‌این یا چی؟

ولی من هستم واقعا😉

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل تو 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

من آدم محبوبه ام

از همه نوه ها کوچیکتر واسه همین کسی چیزیم نمیشه تو روز عید هم عیدی بیشتر می گیرم😅😅😅😅

تو خانواده هم از خواهرم محبوب ترم چون دختر کوچیکه هستم😍😍😍😍💝💝💝💝🦄🦄🦄💛💛💛

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

والا استاد نقاشیم میگه سارینا از بچگیش خیلی خوشگل بود خالم برگشته میگه فلانی و فلانی که قشنگترن دختر داییمو میگه

منم تصمیم گرفتم تو روش جوابشو بدم به جهنم که ناراحت میشه هم از خانواده پدری متنفرم هم مادری

خانواده پدری که کلا مریضن ولی خانواده  مادریم نه خدایی خیلی عالی  ان 

تو خانواده پدری کلا چشم دیدن موفقیتت رو ندارن تو رو باهات خوبن و پشت سرت داستان میگن 

والا بچه های خودشون رو نمی تونن جمع کنن دختر زیر ۱۴سالشون نمی بینی چه کارایی می کنه......

من تا حالا با هیچ کس نبودم همیشه شاگرد ممتاز بودم تیزهوشان درس خوندم ولی میگم که یه سری ها مریضن حتی به مادرمم حسادت می کردن

خانواده پدری که کلا مریضن ولی خانواده مادریم نه خدایی خیلی عالی ان تو خانواده پدری کلا چشم دیدن مو ...

منکه هم خانواده مادری و هم پدری جفتشون چشم دیدن ما رو ندارن 

باز خانواده پدری سگش شرف داره به مادری برای من