2777
2789

ببینید خیلی در حد ریدن بهت باهات حرف میزنه مدلشه کلا دیگه میگم مولشه چیکار کنم چون راحته آدمو قهوه ای میکنه 

اما مثلا رفتارش گاهی یجوری میشه که به زبون نیستا یه رفتاری مثل انزجار نشون میده که احساس میکنم چون احساس میکنه یه چیزی کثیفه این رفتارو میکنه توضیحش سخته 

ولی گاهی وقتا این رفتارش باعث شده گاهی بهم بربخوره اما برو خودم نیارم 

نمیدونم چی داشتن میگفتن که یهو اسممو گفت که این اصلا نباید دست بزنه 

و من چون پیش زمینه اون رفتاراشو دارم احساس کردم باید ناراحت بشم چون گاهی فکر میکنم فکر میکنه انگار من کثیفم که اینطوری میکنه البته که من تمیزم همیشه اما رفتارش این حسو بهم میده گاهی 

خلاصه بحث کردیم و در آخر دوست دیگه خودشیرینم که داشت ظرفا رو میشست بهش گفت برو کنار هیچی نشور همه کارارو از این به بعد خودم میکنم هر وقت اومدید نمیخواد کار کنید چون  این فکر نکنه من به تو کار میگم چون فکر میکنم تمیزی اون نیست 

که من اینطوری بودم چه ربطیییی داره ولی حوصله کل کل ندارم چون سعی کردم دیگه کلا کل کل نکنم باهاش 

اما از دستم در رفت 

مسائل ریز زیاد هست که گفتنش خسته کنندست همین که ریده شده به عصابم 

با این همه بی احترامی هنوزم دوست موندی باهاش؟! 

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا چه اصراری داری به دوستیتون ادامه بدید؟

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
فکر کردم فکر می‌کنی فکر کرد فکر کردیم دوستت وسواس شستشو داره

وسواس نیست اما گاهی رفتاراش یجوریه بدم میاد به خودم میگیرم مثلا تو یه بشقاب بزرگ یه کیکو قاچ کنیم بعد یکم خوردن بره کنار نخوره احساس میکنم بخاطر بهداشتشه که دیگه نمیخوره خوب بدم میاد

چون دوست صمیمیم زنگ گفت بیا

معلومه نه تو از اون خوشت میاد ،نه اون از تو

و احتمالا خیلی هم حرص خورده که تو بدون دعوت رفتی خونش و مهمونیش خراب شده

و نه دوست صمیمیت واقعا دوستته چون اگه دوست واقعیت بود طرفت رو می‌گرفت

دیگه خونش نرو ولی در حد سلام علیک رابطه رو قطع نکن

معلومه نه تو از اون خوشت میاد ،نه اون از توو احتمالا خیلی هم حرص خورده که تو بدون دعوت رفتی خونش و م ...

نه باباااا سه نفریم کلا مهمونی خاصی نبود 

مشکل اینه کلا چون دوستشم راحت قهوه ایم میکنه

چمیدونم از دوران مدرسها صمیمییم

نمیخوام ناراحتت کنم ولی واقع بین باش 

صمیمی؟

دقیقا هیچ جای این رابطه یه ذره به دوستی نمیخوره چه برسه صمیمیت

حتی دعوتت هم نکرده بود سرخود پاشدی رفتی اونم مثل به مزاحم باهات برخورد کرده ،اون یکی دوستت میزبان که نبود از طرف اون رفته باشی

چمیدونم از دوران مدرسها صمیمییم

اصلا به این دوست نگو صمیمی

حتی نمیشه اسمشم گذاشت دوست! 

هرچه زودتر از این ادم فاصله بگیر و با ادمایی که شعور شخصیت دوست بودن رو دارن اشنا شو

(اخر امضامو بخون) اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

اصلا به این دوست نگو صمیمیحتی نمیشه اسمشم گذاشت دوست! هرچه زودتر از این ادم فاصله بگیر و با ادمایی ک ...

ببین استارتر میگه اونا دوست صمیمی اش هستن ولی معلومه اون خانم حتی از استارتر خوشش نمیاد

چون حتی دعوتش هم نکرده بود

استارتر سرخود و به حرف یه نفر دیگه رفته اونم اینجوری رفتار کرده