2777
2789

سلام دوستان. پسرم همش غر میزنه گوشیمو عوض کنین و فلان. پول بدین بازی نسخه حرفه ای کنم. از دیشب هم شکر خدا رمز گوشیش و فراموش کرده نمیتونه باز کنه یکم راحت شدیم. به برادر کوچکش هیچی نمیده همش گریه بچه رو در میاره.

امروز همسرم رفت براشون دو تا ماشین خوشگل خرید. برا بزرگه جرثقیل بود . بعدازظهر رفتیم فیلم ببینیم و استراحت کنیم آنقدر با این جرثقیل صدای بیخود درآورد که همسرم بلند شد چرثقیلو ریز ریز کرد.

بعدشم باز کلی دیوونه بازی که باید یکی دیگه برام بخرین.

بخدا من بگویم خیلی آروم بودم همسرم همینطور. این بچه چرا اینطوریه؟

راه چاره ای به نظرتون میرسه؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

خب چرا اسباب بازی و خورد کرد ازش میگرفت میزاشت ی جا

خودتون اینجور خود رای و خودخواهش کردین

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا اسباب بازی و خورد کرد ازش میگرفت میزاشت ی جاخودتون اینجور خود رای و خودخواهش کردین

من همسرم خیلی صبوره. این بچه دو سه هفته رو مخ ما می‌ره دیگه صبرش تمام شد.

خیال می‌کنی اگه یه گوشه میذاشتیم بیخیال میشد؟

انقد می‌رفت و می اومد یا می‌گرفت و دوباره کارشو میکرد یا با یچی دیگه می‌رفت رو اعصاب

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

من همسرم خیلی صبوره. این بچه دو سه هفته رو مخ ما می‌ره دیگه صبرش تمام شد.خیال می‌کنی اگه یه گوشه میذ ...

ببین ازش وسیله رو بگیر بزار ی گوشه درشم قفل کنین اگه تکرار کرد همه وسایلش اذیت کرد تنبیه این شکلی کنین ک محدود کنین با. این کار اونم همیشه میگرده دنبال فرار از حل مسئله و پاک کردن مسئله به جا رسیدن ب جواب باهاش حرف بزنین هشت سالشه گوشی اینا ازش بگیرین عمده پرخاش هاش دلیلش همینه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

ببین ازش وسیله رو بگیر بزار ی گوشه درشم قفل کنین اگه تکرار کرد همه وسایلش اذیت کرد تنبیه این شکلی کن ...

آره فعلاً که گوشیش خرابه حالا حالاها هم درستش نمیکنم.

ولی لعنتی خیلی زورگوعه. منم زیر بار حرفاش نمی‌رم اصن. ولی خب خیلی جنگ اعصاب درست می‌کنه. نمی‌دونم چیکارش کنم.

آره فعلاً که گوشیش خرابه حالا حالاها هم درستش نمیکنم.ولی لعنتی خیلی زورگوعه. منم زیر بار حرفاش نمی‌ر ...

بزار زورش و بزنه هر کار غیر منطقی کرد محرومش کنین بزارین تو سختی بار بیاد سختی بکشه برای ب دست اوردن ی چیزی گوشیه رو هم اصلا درست نکنین

بزار زورش و بزنه هر کار غیر منطقی کرد محرومش کنین بزارین تو سختی بار بیاد سختی بکشه برای ب دست اوردن ...

آخه عقده هاشو سر برادر کوچیکه خالی می‌کنه. به روش های مختلف بچه رو گریه میاره

آخه عقده هاشو سر برادر کوچیکه خالی می‌کنه. به روش های مختلف بچه رو گریه میاره

اون و مراقبش باش

ببین عزیزم  اول از همه اشتباه کردید گوشی خریدید سن هشت سال زوده گوشی بشدت پرخاشگر میکنه الانم بهت بگم هرچه زودتر ببرش سمت ورزش دوتاش ثبت نام کن ژیمناستیک  یا ورزش مورد علاقه خودشون 

بچه چهارساله منم قلدر شده. ولی من بچه م تقصیر باباشه. هرچی گفته بابا اول گفته نه بعد گریه کرده بابا گفته باشه. دیگه بچه اینطور بار اومده من‌گریه میکنم کولی بازی درمیارم باباهه میگه باشه. با من تنها باشه خیلی خوش اخلاق تره دخترم باباش گند زد به تربیتم

من همسرم خیلی صبوره. این بچه دو سه هفته رو مخ ما می‌ره دیگه صبرش تمام شد.خیال می‌کنی اگه یه گوشه میذ ...

بزارش کلاس ورزشی  انرژیش تخلیه شه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو