2777
2789
عنوان

پسرم هشت سالشه دیوونه بازی در میاره چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 37 پست
ببین عزیزم اول از همه اشتباه کردید گوشی خریدید سن هشت سال زوده گوشی بشدت پرخاشگر میکنه الانم بهت بگ ...

گوشی قدیمی منو گرفت.دید دوستاش دارن اینم گوشی منو برداشت.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

چقدر شبیه پسر منه

البته پسر من بیش‌فعالی داره. 

منم یک کوچکتر دارم. همش صدای بچه کوچکتر رو در میاره.

سعی کن گوشی ندین.

من روزی دوبار گوشی خودمو بهش میدم. بازی هم حق نداره بریزه تو گوشی. فقط مطالب علمی تو گوگل سرچ می‌کنه. همین.

منم دیروز اسباب بازی شو ازش گرفتم تکه تکه کردم و خورد کردم . همش باهاش خونرو کثیف میکرد و صداهای ناجور میداد . ده بار بیشتر بهش گفتم نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه چهارساله منم قلدر شده. ولی من بچه م تقصیر باباشه. هرچی گفته بابا اول گفته نه بعد گریه کرده بابا ...

همسر من همیشه باهاشون مهربونه. هر چقدر با من خوب نیست ولی خیلی خیلی به بچه هاش بها میده. برا همین پررو شده.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

همسر من همیشه باهاشون مهربونه. هر چقدر با من خوب نیستم ولی خیلی خیلی به بچه هاش بها میده. برا همین پ ...

باباها ۲۴ ساعته پیششون نیستن که عواقب رفتارهاشونو ببینن و اینطوری لوسشون میکنن:/

چقدر شبیه پسر منهالبته پسر من بیش‌فعالی داره. منم یک کوچکتر دارم. همش صدای بچه کوچکتر رو در میاره.سع ...

آخه این بیش فعالی نداره فقط زبونش سر ما درازه. باید ببرم باشگاه ثبت نام کنم ببینم چطور میشه.

آره فعلاً که گوشیش خرابه حالا حالاها هم درستش نمیکنم.ولی لعنتی خیلی زورگوعه. منم زیر بار حرفاش نمی‌ر ...

گوشیش سیمکارت داره؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

اصلا دلیل نمیشه عزیزم دوستاش داشته باشن شما باید دوستانه و مقدرانه،بچه راهنمایی کنید

آره دیگه نمی‌دم دستش.چند وقت دیگه هم مدرسه باز میشه باید سرگرم درساش باشه.

روزی یکساعت پدرشون وقت بذاره باهاشون بره بیرون پیاده روی دویدن تخلیه بشن هم ذهنی هم جسمی ،

می بره بابا. هر شب میرن پارک و پیاده روی

آره دیگه نمی‌دم دستش.چند وقت دیگه هم مدرسه باز میشه باید سرگرم درساش باشه.

خوب کاری میکنی ببین من خودم پسر  دارم بشدت انرژی بالایی داره وقتی تو خونه بد قلقی میکنه  فورا می‌بریم بیرون تخلیه اش میکنیم بعدش بهتر میشه

خوب کاری میکنی ببین من خودم پسر دارم بشدت انرژی بالایی داره وقتی تو خونه بد قلقی میکنه فورا می‌بری ...

ما هم می بریم ولی آخه اون تایم هوا خیلی گرم بود گفتم دیرتر خنک بشه ببرمش

پس همزمان کلاس ورزشی هم ببریدش

آره از فردا شایدم امروز میرم ثبت نام میکنمش