2777
2789
قد و وزنت چند بود عزیزم

قد ۱۶۳ وزنم ۴۸ البته چون مربی هستم زیاد نمیتونم چاق بشم چون همش تحرک دارم ولی بقیه مسخره میکنن😑

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قد ۱۶۳ وزنم ۴۸ البته چون مربی هستم زیاد نمیتونم چاق بشم چون همش تحرک دارم ولی بقیه مسخره میکنن😑

مربی چی هستی؟ 

من تصمیم گرفتم برم باشگاه بدنسازی 

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕 هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ 

منم همیشه تحقیر میشم😑😂

من فقط یه همسایه داشتم اون خیلی مسخره میکرد می‌گفت وای تو لخت چجوری جلو شوهرت خجالت نمی‌کشی انگار مرده از قبر آمده بیرون قانعم کرد ک چاق شدم 

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

من حدودا ۵۷بودم شدم ۶۹برگشتم شدم ۶۷

قدت چنده چند قوطی خوردی

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

مربی چی هستی؟ من تصمیم گرفتم برم باشگاه بدنسازی

مربی زومبا هستم

عالیه اگه چربی ندارید خیلی راحته

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

من فقط یه همسایه داشتم اون خیلی مسخره میکرد می‌گفت وای تو لخت چجوری جلو شوهرت خجالت نمی‌کشی انگار مر ...

خیلی اینجور اشخاص بی ادب هستن بنظرم ماها باید روی اعتماد به نفسمون کار کنیم بیشتر

من شدیداااا پودر کینگ فتو پیشنهاد میکنم

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
آرع یکم هست ولی دیگه چاره ای نداشتم🤣😂

خب پس اینم عوراض داره بلاخره 

خیلی اینجور اشخاص بی ادب هستن بنظرم ماها باید روی اعتماد به نفسمون کار کنیم بیشتر

انقد تحقیر و مسخرم کرد ک رفتم گین اپ خوردم چاق شدن

من شدیداااا پودر کینگ فتو پیشنهاد میکنم

خودت خوردی چند کیلو چاق شدی برگشت نداش