2777
2789
جدی؟آخه من براش چند وقته اقدام کردم چون همه بهم میگن مگه سوءتغذیه داری و....

نبابا من اول ۴۸بودم شدم ۶۰عالی بودم باز لاغر شدم الان اون موقع مو دوسداشتم

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کپسول چاقی صوفیا😐🤌💔ترک خورد بدنم ،شکمم آوردم

برگشت نداشت چند کیلو اضافه کردب

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

چند کیلو چاق شدی برگشت داشت یا ن

۶۰ بودم تو دو ماه ۷۰ شدم والا تا الان که برگشت نداشته چون کامل قطع نکردم مثلا ۲ یا سه روز در میون یه قاشق میخورم  بنظرم از داروهای شیمیایی و اینا خیلی بهتره 

جدی؟آخه من براش چند وقته اقدام کردم چون همه بهم میگن مگه سوءتغذیه داری و....

قد و وزنت چند بود عزیزم

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕 هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ 

من با معجون بوعلی راحت تو ی ماه کلی وزن گرفتم خوب بود ب نظرم من راضی بودم

برگشت نداشت چند کیلو رفتی بالا

نبابا من اول ۴۸بودم شدم ۶۰عالی بودم باز لاغر شدم الان اون موقع مو دوسداشتم

منم همیشه تحقیر میشم😑😂

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

برگشت نداشت چند کیلو اضافه کردب

چهارکیلو توی یکماه 

خودم از لحاظ روحی داغون بودم فشار عصبی روم بود غذا نمیخوردم لاغر شدم 

ولی نه برگشت نداره چون دوستم استفاده میکرد خیلی خوب شد

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

۶۰ بودم تو دو ماه ۷۰ شدم والا تا الان که برگشت نداشته چون کامل قطع نکردم مثلا ۲ یا سه روز در میون یه ...

آخه من شنیدم تو معجون ها هم یکم از دارو های چاقی میریزن