🌱گاهی نمیفهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»
جدی؟آخه من براش چند وقته اقدام کردم چون همه بهم میگن مگه سوءتغذیه داری و....
نبابا من اول ۴۸بودم شدم ۶۰عالی بودم باز لاغر شدم الان اون موقع مو دوسداشتم
🌱گاهی نمیفهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
۶۰ بودم تو دو ماه ۷۰ شدم والا تا الان که برگشت نداشته چون کامل قطع نکردم مثلا ۲ یا سه روز در میون یه قاشق میخورم بنظرم از داروهای شیمیایی و اینا خیلی بهتره
یک روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂
من با معجون بوعلی راحت تو ی ماه کلی وزن گرفتم خوب بود ب نظرم من راضی بودم
برگشت نداشت چند کیلو رفتی بالا
۶۰ بودم تو دو ماه ۷۰ شدم والا تا الان که برگشت نداشته چون کامل قطع نکردم مثلا ۲ یا سه روز در میون یه ...
آخه من شنیدم تو معجون ها هم یکم از دارو های چاقی میریزن