2777
2789
عنوان

ببینید ‌کی گند جدید زده😍

139 بازدید | 4 پست

سلام خانما

من یه خواستگار داشتم که میدونستم شرایطش خوبه اما یکم عصبی بود

یعنی اگر من اروم بودم اون اوکی بود اما اگر من یه ذره بد جواب میدادم اون دو برابر تلافی میکرد

دیروز یکی از دوستامو دیدم که ازش شناخت داشت و خیلی تعریفشو کرد

وقتی چت هامونو دید گفت چرا باهاش اینطوری صحبت کردی و لگد به بختت زدی و فلان

منم ناراحت شدم

بعد گفت پیام بده ازش عذرخواهی کن شاید دوباره ارتباط بینتون شکل گرفت

منم این کارو کردم بعد پسره جواب داد شما؟ گفتم فلانی ام

گفت عه من کلا فراموشتون کرده بودم و خواهش میکنم تو هم تو ببخش

منم یه گل واسش فرستادم 

تازه اخرین پیام اون مال ۶ ماه قبل بود، اما اون زمان من یکی از عزیزامو از دست داده بودم و حال روحیم بد بود اونم در جریان بود، گفتم به خاطر اون حالم بد بوده

خیلی گند زدم؟

دیگه گذشته ولش کن

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا به حرف دوستاتون گوش میدین؟مردعصبی لگد به بخت زدن نداره اتفاقا کاره خوبی کردی ادامه ندادی باهاش. درضمن مردی که عصبیه هیچوقت درست نمیشه انقد هم خودتونو واس مرد جماعت کوچیک نکنید😑

چرا به حرف دوستاتون گوش میدین؟مردعصبی لگد به بخت زدن نداره اتفاقا کاره خوبی کردی ادامه ندادی باهاش. ...

اخه من خودمم بد حرف زده بودما

یعنی حرفای من بدتر از اون بود و من شروع کرده بودم

اونم وضع مالیش در حد یه کارخونه داره

دوستم گفت وایسا خرت از پل بگذره بعد ادمش کن