2777
2789
عنوان

ببینید من چقدر خوب بودم اون چقدر بد

193 بازدید | 17 پست

راستش در مورد همون دختریه که گفتم حدود ۲ ساعت و ۴۰ دیقه منتظرش بودم دم در ترمیم ناخون

یک روز بهم گفت که ضعف کردم و گشنمه......منم خب میدونستم پول نداره ته حسابش گفتم شماره کارتتو بده مهمون من ناهار بگیر واس خودت....

اونم داد منم چون هی میگفت دوست دارم و دل و قلوه میدادیم ۲ تمن زده بودم براش که تا یه مدت بتونه ناهار بخوره.....

بعدش نامرد با این که ۳ ساعت منتظرش بودم و منشی اون سالنه گفتش برین شما من رفتم باهام کات کرد....با خانواده رفته بودیم خواستگاریش خیر سرم....

حالا بماند دو باری که کافه رفته بودیم یبارشو ایس کارامل نمیددنم چی چی سفارش داد...یبارشم نمیدونست چیه و فقط گفت تستش کنم چیه سفارش داده بود که واس نوشیدنی تو اون دو روز حدود ۸۰۰ تمن پیاده شده بودم😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه زن میخوای این چیزام داره دیگه حساب کتاب نکن دیگه بزار چهار تا خاطره ی خوب ازت تو ذهنش بمونه.. من چند ساال عقد بودم شوهرم یه هزارتومنی تو این مدت برام هزینه نکرد بعد از عروسیمونم هر چی میگرفت غر میزد واسه خونه خرید میکرد غر میزد که مثلا مرغ خریدم انقدررر چایی خریدم میوه شد انقدر.. میوه میگیره یه دو ساعت نمیکشه تمومش میکنه منو بچهام تا میریم سریخچال میبینم یه دونه تهشه😑خداییش مردای الان پرنسس شدن 

این خانم اگه خواستشو به شما نگه به کی بگه؟ 

کلا دو هفته بودش اشنا میخواستیم بشیم مثلا بعد ۳ ماه عقد کنیم....تاپیکای اخرمو نگاه کنین چه جوری با پ ...

بودم توی تاپیکات 

راستش اصلا اونقد ارزش نداره که حتی بخوای بخاطرش تایپ کنی 

همون بهتر که رفت 

بنظرم آدم بیشعور و بی ملاحظه ای اومد

غصه خوردنم نداره واقعا خطر از بیخ گوشت گذشته

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

اونی که رفتنیه در نهایت  و خودش با پای خودش میره رو شکر کن که رفته 

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /

عجب آدمای عقده ای پیدا میشن زمونه ای شده ک نمیشه راحت به کسی اعتماد کرد البته تقصیر خودتونم هست نمی‌خواست انقدر از خود گذشتگی کنید 

کاربری دوم  قرآن ختم میکنم هر کسی دوست داشت اطلاع بده

دیگه زن میخوای این چیزام داره دیگه حساب کتاب نکن دیگه بزار چهار تا خاطره ی خوب ازت تو ذهنش بمونه.. م ...

من که بهش چیزی نگفتم.......

صرفا تو دلم بود گفتم حداقل واس خرجایی که کردم به خاطر سو تفاهم یا چی مثل چی پیام نمیدادی که روحیمون بهم نمیخوره....

برید تاپیک قبلیمو ببینید ....

قبل این که از ماشینم پیاده شه همه چی اوکی بود

رفتش داخل ترمیم ناخون نمیدونم چش شد این پیامو داد حالا بماند ۳ ساعت مناظرش وایسادم که بیاد و اخرش منشیه گفت نمیاد و شما برید طول میکشه کترش

من که بهش چیزی نگفتم.......صرفا تو دلم بود گفتم حداقل واس خرجایی که کردم به خاطر سو تفاهم یا چی مثل ...

شاید داره ناز میکنه دخترا خییلی حساسن با کوچکترین رفتار ناراحت میشن.. خلاصه طول میکشه تا قلق هم دستتون بیاد

شاید داره ناز میکنه دخترا خییلی حساسن با کوچکترین رفتار ناراحت میشن.. خلاصه طول میکشه تا قلق هم دستت ...

من والا بهش پیامم دادم گفتم ببین اون دختره گفت برو کارش طول میکشه

اون ایفون ۱۵ داشت ریجستر نشده بود حتی انتن نمیداد گوشیش بهش گفتم با گوشی دیگه بهم زنگ بزن

من والا بهش پیامم دادم گفتم ببین اون دختره گفت برو کارش طول میکشهاون ایفون ۱۵ داشت ریجستر نشده بود ح ...

یعنی به خاطر اینکه شما از در ارایشگاه رفتین ناراحت شده؟ 

نگران نباش برمیگرده میخواد مثلا ادبت کنه که دیگه تکرار نشه. خواهر خودمم دو سالیه تو رابطس رابطشونم جدیه بعد با کوچکترین اشتباه بلاکش میکنه و میگه برو پی زندگیت و کات.. بعد من بهش میگم واقعا میخوای تموم کنی؟ میگه من براش میمیرم اصلا به جداایی فکر نمیکنم فقط میخوام بترسه و ادب بشه.. یعنی پسره قشنگ به گوه خوردن میفته 😂