2777
2789
عنوان

بنظرتون من باردارم

320 بازدید | 31 پست

سلام خانوما من از همون سال اول که پریود شدم تنبلی تخمدان داشتم و با دارو و دمنوش و کلی راه و ورزش همیشه پریود میشم و هیچ وقت تاریخ مشخص نداشته

ایندفعه هم طبق معمول عقب انداختم ۱۴روزه و کلی دارو و دمنوش خوردم که عادت ماهیانه بشم اما بشدت به بوها حساس شده بودم و چون بچه نمیخوام یه تست بارداری گرفتم که یه هاله ی خیلیییی کمرنگ انداخت، از ترسم امروز صبح رفتم ازمایش خون دادم که عدد بتام روی ۱۲بود و گفتن مشکوکی و دوباره فردا بیا بنظرتون من حاملم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه روزه دارم اشک میریزم ، دکترا جوابم کرده بودن کلا چون اصلا اوضاع رحمم خوب نیس ، بااینهمه جلوگیری هم داشتم چون اصلا نمیخوام مادر بشم ولی باورمم نمیشه من باردار شده باشم انگار معجزس

😔😔حس بدی دارم نمیدونم باید چیکار کنم انقد کودکی بدی داشتم نمیخوام مامان بشم

منم کودکی بدی داشتم حتی نوجوانی و جوانی بد

بعد ازدواج اوضاع بهتر شد

ولی دخترم خیلی حال دلم رو خوب کرد

انرژی مثبت جذب کن

ازمایشگاه میگفت بالای ده یعنی مشکوک، خدا از دهنت بشنوه کاش نباشم

کسایی ک تنبلی داشتن اکثرا اینجور نشون میده ازمایششون .کاذبه 

کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..