2777
2789

سه ماه پیش  پیش خودمون زندگی میکرد همچی اوکی بود تو اتاقم بود بع هیج وج سروصدا نداشت باهاش حالم خیلی خوب بود سرگرم شده بودم کلن دو کیلو هم وزنش بود انقدر مظلوم و ماه بود که هرکی میدتش انقدر قربون صدقه اش میرفتن یهو مامانم قاطی کرد که نمیخوام تو خونه سگ باشه رفت امد سخته هیجا نمیتوتیم بریم البته اینا کلن بهونه اش بود اگر مادر بزرگمینا میخواستن بیان خونه امون یا ما میخواستیم چند روز بریم جایی میدادمش پارتنرم حتا پارتنرم اخرش گفت خودم غذاشو اینا میخرم 

از ۲۰ روزگی پیشم بود یجورایی بهش خیلی وابسته شدم خیلی زیاد ۴ ماهش اینا ک شده بود وقت ارایشگاه شد بود موهاش میریخت یکم رو لباسم اینا داخل خونه ک اصلا رهاش نمیکردم کلن تو اتاقم بود مامانم ب این بهونه موهاش همجا هست بده برع نمیخوامش ما داریم باهام زندگی میکنیم نمیخوام تو خونه حیوان باشه اخه چرا هرکیو میبینی ی سگ داره من چرا نداشته باشم انقدر بحث کردیم اخرش گفت با سگت برو خونه بابات منم مجبور شدم بدم ب پارتنرم  الان انقدر دلم پیشش بنطرتون چیکار کنم راضی شه اسباب کشی هم کردبم ی بالکون داریم حاصرم برارم اونجا اخه مگ چی از زندگی خواستم فقط خواستم یکم حالم خوب باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من باشم خودت و سگتو با هم بیرون میکنم 

اخه تو انسانی اون حیوانه بیماری‌هاتون  خواسته‌هاتون چه وجه مشترکی دارین ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .