2777
2789

کسایی که مدیریت خانه داری خوبی دارن

خانومای که دخل و خرج خونه با خودشونه

خانوما فرض کنید

ماهی9 تومن حقوقتونه

خودتون تنها زندگی میکنید:

*3تومن پول خوابگاهه

*1 تومنش هم پول رفت امد.

5تومن دیگه براتون میمونه  

چجوری اون5 تومن رو مدیریت میکنین که پس انداز هم داشته باشین پول خورد و خوراک و خرید خونه هم با خودتونه تازه لباس خریدن هم هست و اینا🫠

صاحب این کاربری عوض شده است.🚶‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین همش بستگی به خرج خودت داره اهل لوازم ارایشی زیاد هستی و چقد میخریناخن میزاری باشگاه عادتت چقدر ...

لباس میخرم زیاد نه اما میخرم

باشگاه نه ولی ناخون اره🫠

۱. سعی در افزایش درآمد مثلا شیفت اضافه، کار پاره وقت، کار آنلاین(اگه مهارتی داری تدریس کنی یا استخدام شی مثل محتوا نویسی ترجمه و...)،

کار دورکاری توی رشتت، کار توی آخر هفته ها

۲. هزینه ها رو مدیریت کن. لباس و... تا واجب نیست نخر. غذا هم باید برنامه غذایی درست کنی چیزایی که هزینه کم تر درمیاد 

اول ماه یه سکه 100 سوتی بخر میشه 1 تومن

3 تومن برای خورد و خوراک،1 تومن هم لباس

قرار نیس شما هرماه یه گونی برنج با 10 کیلو گوشت بخری که گلم

لباس هم ماهی 1 تومن بذار کنار هرموقع چیزی لازم داشت بخر

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

یک میلیون بزار کنار هرماه چهار تومن خرج کن که سه تومنش برا خورد و خوراک می‌ره یه تومنشم بزار برا خری ...

اخه این جایی که برا زندگی میرم سرده قبلا خودم جنوب کشور بودم و لباس زمستونه هیچ ندارم چون لازمم نمیشد و ماه اول قطعا باید یه عالمه لباس زمستونه بخرم

بنظر شما خانومای مسنی نیستن که یه اتاق رو بدن به کسی زندگی کنه بعد مثلا درست کردن غذا یا خرید و اینارو به اون کسی که بهش خونه دادن بسپرن؟ که حداقل خونه نگیرم🫠

لباس میخرم زیاد نه اما میخرمباشگاه نه ولی ناخون اره🫠

ناخن واجب نیست. ناخنات رو خودت مرتب کن تو خونه یا ناخن مصنوعی بزار. یه سری مدلهای خیلی خوب و طبیعی هست اسم برندش یادم نمیاد. مثل ناخن کاشت دیده میشه مو نمیزنه 

لباس هم پول بزار کنار هر چند وقت یک بار بخر نه ماهانه

واجبه لباس و پس انداز؟ لابد میخوای نون خالی بخوری تا بتونی هر ماه لباس و پس انداز داشته باشی

😐من گفتم نون خالی؟

بله واجبه چون سنم کمه هیچ مهارتیم بلد نیستم باید جمع کنم یه چیزی یاد بگیرم

تو خورد و خوراک سعی کن قناعت کنی سبزیحات ارزون قیمت بخر و یکم مرغ و گوشت برنجم یه کیلو و دو کیلو کافییه اگه اهل برنج هستی یه تومنم ماهیانه بذار کنار

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

اول ماه یه سکه 100 سوتی بخر میشه 1 تومن3 تومن برای خورد و خوراک،1 تومن هم لباسقرار نیس شما هرماه یه ...

نه اصلا گوشت گوسفند خوار نیستم نمیخورم گوشت

فقط گوشت مرغ میخورم ممنونم از راهکارت ولی

سکه ست سوتی چیه قشنگم ؟میشه یکم بیشتر توضیح بدی

تو خورد و خوراک سعی کن قناعت کنی سبزیحات ارزون قیمت بخر و یکم مرغ و گوشت برنجم یه کیلو و دو کیلو کاف ...

ببین من الان یجا کار میکنم حقوقش اینقدره بعد جایی دیگه میتونم برم با حقوق بیشتره

اما قول داده بودم بهشون امسال هم مجدد برم همینجا کار کنم

کاش قول نمیدادم🫠