2777
2789
عنوان

بچه ها اگر جاری و شوهرتون این رفتارو کنه چکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با گیر دادن و‌اون کار کن و‌نکن مردا درست نمیشن باید یک ذفتار دیگه داشته باشی و برای رفتن خونه جاریت ...

نه آخه میدونی همگی سر گلزار بودیم همه بلند شدن برگردن خونه هاشون. که من بهش اینجوری گفتم. اینجا همه این مدلی هستن. منکه کلا شمارش هم پاک میکنم دیگه نمیرم که بخام زنگ بزنم. 

ممکنه ازخونه خسته شده گفته دوساعت بیشتربمونم شایدم وضع خونشون خوب نبوده براپذیرایی چیزی نداشته نیومد ...

نه گلم میشناسمش این موارد هیچ کدوم نیست. هر از گاهی موجی میشه میپره به یه نفر. بخاطر همین اخلاق هاش بچه ها خونشون نمیرن. دو سه تاشون فقط تنها میرن. 

مشکل زندگی داره ولی خب مقصرش ما نیستیم که. 

البته اینو اضافه کنم مانع رفتن شوهرم نمیشم چون بالاخره برادرشه و البته بیمار ولی خودم دیگه نمیرم

آره اونکه میره. حتی منم بخام بگم نرو یواشکی میره. کاری به اون ندارم. خدای نکرده اتفاقی براش بیفته میگه نزاشتی برم ببینمش. 

برادرزادشو خیلی تحویل گرفتهچه عموی خوبیه

ولی هیچوقت همسر خوبی برای من نبود هیجوقت 💔💔💔 اینقدر ظلم ها در حقم کرده که توی این تاپیک نمیگنجه. برای همه خوبه همه. دلش میخاد هیچ کس از دستش ناراحت نباشه ولی ناراحتی من براش مهم نیست. هییییبی بی خیال 

حق با شماست 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ولی هیچوقت همسر خوبی برای من نبود هیجوقت 💔💔💔 اینقدر ظلم ها در حقم کرده که توی این تاپیک نمیگنجه. ...

متاسفانه بعضی ها همین هستن

از این ور بوم افتادن

نمی‌دونن چه حق الناس بزرگی به گردنشون هست

اولویت زندگیش باید همسر وبچه باشه

متاسفانه بعضی ها همین هستناز این ور بوم افتادننمی‌دونن چه حق الناس بزرگی به گردنشون هستاولویت زندگیش ...

منم بهش گفتم. گفتم این همه به همه خوبی میکنی هیچ کدوم بهت نمیرسه چون در حق من ظلم میکنی. بحث موضوع این تاپیک نیستا. خیلی چیزای دیگه هست