2777
2789
عنوان

بچه ها اگر جاری و شوهرتون این رفتارو کنه چکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 73 پست
من زیر پوستی ادبش میکنم. حسابشو میرسم. دیگه هم خونش نمیرم

اسی اصلا آدم مظلومی نیستی خودت

برای همین میگم ‌..... الان زیاد داری به پسر ۱۹ ساله گیر میدی

پدرش که میگی زمین گیر هست

اینکه عموش براش کاری کرده، واقعا بدجنسی میخواد که تحمل دیدنش رو نداری ..... با جاریت هر کار میخوای بکنی بکن

چون مشخصه کلا آدمی هستی که طرف رو به غلط کردن میندازی

اما در مورد اون پسر حق نداری اینقدر بدجنس باشی

عموشه , دستش درد نکنه 

به شما و جاریت ربطی نداره این رابطه .....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا اون خودشو کوچیک کرده من اصلا اینو برداشت نکردم که شما کوچیک شدیبهش فکر نکن با شوهرتون بحث نک ...

این رو فقط میدونم که همه ی اون جمع الان میگن بی‌شعور بود و فلان بود

ولی خیلی سختم شد 

نمونه بارزش. خواهر شوهرم و شوهرش. دو تاشون خیلی آدم های بدی هستن. ولی هیج کس جرات نداره چیزی بهشون ب ...

دقیقا شوهر منم عین شوهر شما بود از بزرگ تا کوچیک تو خانوادش بهم بی احترامی کردن روانیم کردن.همه چیز به شهرت برمیگرده

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
اسی اصلا آدم مظلومی نیستی خودتبرای همین میگم ‌..... الان زیاد داری به پسر ۱۹ ساله گیر میدیپدرش که می ...

ببین اون پسر هم بچه نیست که بگم شارز نداد سرش نشد. بهش گفتم این شارژر چرا کار نمیکنه گفت خرابه. خونشون بودیم گفتم شارژر دیگه نداری گفت یکی دارم گوشی خودم تو شارژره. ده دقیقه بعد داداشش اومد با همون شارژر گوشی شو شارژ کرد نگو که سه راهی روشن نبوده من حواسم نبوده. واقعا تو بودی ناراحت نمی‌شدی؟ 

اسی اصلا آدم مظلومی نیستی خودتبرای همین میگم ‌..... الان زیاد داری به پسر ۱۹ ساله گیر میدیپدرش که می ...

نه من مظلوم نیستم واقعا میگم. تلافی میکنم. ولی اون لحظه انتظارشو نداشتم شوکه شدم هیچی نگفتم 

شما مشکلت حل شد؟

ن متاسفانه اینقدر حرص خوردم ی دوسال قرص آرامبخش خوردم.داشتم میمردم دیگه رفت و آمد رو کم کردم .همچین مردایی هیچوقت درست نمیشن شما خودت فقط میتونی بخودت کمک کنی کمتر برو تا اونا هم کمتر بیان

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹