2777
2789
عنوان

چقد هزینه کردین برای کیف و کفش مدرسه بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 74 پست
پارسال پیش ۱ رفت که اجباری نبودامسال پیش ۲ است.

پیش ۲هم اجباری نیست

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

دو تا بچه مدرسه ای دارم 

ولی خب کیف همون سال اول جنس خوب گرفتم الان که پسرم امسال می‌ره کلاس پنجم هنوز سالمه گفتم تا سال دیگه هم استفاده کنه بعد برای راهنمایی نو میگیرم 

هزینه مدرسه و سرویس با اینکه دولتی هم نوشتم زیاد شد 

فرم شو هم که خودم دوختم 

خودکار مداد و اینا هم از پارسال چقدر زیاد اومده 

یه چند تا دفتر هم براشون گرفتم

همین واسلام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کفش نخریدم ،کیف رو تو عید واسش از کیش خریدم ۱۸۰۰روپوش هم یه پول کلی آزمون گرفتن پول روپوش و لباس ورز ...

منم ققط ۲ تومن دادم برای کتاب و جشن ورودی

یونیفرمم ۲ تومنی میشه که خودم باید ببرم خیاط بدوزم

هنوزم اول دبستان نرفته

پیش دبستانیع😁

با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
دو تا بچه مدرسه ای دارم ولی خب کیف همون سال اول جنس خوب گرفتم الان که پسرم امسال می‌ره کلاس پنجم هنو ...

من کلاس هفتم واسه پسر بزرگم کیف خریدم امسال می‌ره یازدهم هنوز نوعه،از بس مجازی بودن😂

فرمش هنوز اندازست یه کیف میخواد

کفش هم من یه نو میگیرم میزارم واسه بیرون قبلی رو میپوشه واسه مدرسه

لوازم تحریر هم همه چی داره ولی خب یه چیزای جدید میگیرم که ذوق و شوق داشته باشه

پیش ۲هم اجباری نیست

وای نه دیگه کی بچه رو نگه نیداره خونه..پیش دبستانی خیلی مهمه..دخترم پارسال پیش یک بود انقد مطلب مفید یاد گرقت..اینا خیلی روی روابط اجتماعی بچه اثر دارن حالا جنبه اموزشیش رو نمیگم

با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
من کلاس هفتم واسه پسر بزرگم کیف خریدم امسال می‌ره یازدهم هنوز نوعه،از بس مجازی بودن😂

والا همش تعطیلی به قول شما 😂😂

آدم دیگه چرا هزینه اضافه کنه !

امسالم مطمئن باش مثل پارسال برودت هوا و آلودگی و کمبود گاز و .. از ۹ ماه نهایت خیلی برن ۵ ماهه

منم ققط ۲ تومن دادم برای کتاب و جشن ورودییونیفرمم ۲ تومنی میشه که خودم باید ببرم خیاط بدوزمهنوزم اول ...

هزینه های بچه تازه از وقتی مدرسه ای میشه زیاد میشه،خیلی خیلی زیاااااد،من پسرم سال دیگه بره دانشگاه راحت میشم از پول مدرسه اش