2777
2789
عنوان

بدون همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2857 بازدید | 102 پست
نه خونه ای که داشتیم به نام همسرم بود ولی یه واحد شهرستان کنار پدر و مادرم به نام خودم خریدم

الان اونی ک ب اسم همسرت بود چی 

خانوادش دنبال ارث اینا نیستن؟ 

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداروشکر....اسی شوهرت چند سال سابقه کار داشت؟الان بیمه خوب بهتون میدن که ازپس دوتا بچه دربیای؟

آره مشکل مالی نداریم عزیزم بیمه بودن و خیلی برای زندگی زحمت وشیدن ولی خود کامی از جوانی ندید همیشه مشغول کار و الان بود

عزمزمه ان شاءالله که عاقبتتون بخیر باشه

ممنونم ولی چرا خدا این همه امتحانم میکنه کی میخواد عاقبتمو به خیر کنه من که ادم بدی نیستم مگه من چی ازش خواستم تو این دنیا تاوان چه کاریو بایدپس بدم . من حتی بزور هم ازش خواستم فعلا نداده بهم گفتم خدایا این چیزو بهم بده ولی فردا منو بکش منو روزی صدبار بکش و زنده کن بازم نداده اما باهاشم قهر نمیکنم

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

ان شاءالله که خدا کمکتون کنه

ممنونم خواهر برام دعاکن🙏🏻😓

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم