2777
2789
عنوان

بدون همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2851 بازدید | 102 پست

عزیزم خدا بهتون صبر بده ولی خدا رو شکر که تامین هستید.سعی کن روحیه تو قوی نگه داری و با تفریح و مثبت اندیشی زندگیتون رو شیرینتر کنید

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

عزیزم خیلی سخته خدا صبرت بده

همسرم یه هفته رفت کربلا بخدا خودم و دخترم آب شدیم تا برگشت وای به حال دل شما و بچه هات 

مرگ همسر جنسش فرق داره با بقیه ی از دست دادنا انگار یهو بدون تکیه گاه میشی ولی شما بخاطر بچه هات سعی کن خوب باشی سرحال باشی وگرنه خدایی نکرده از پا درمیای 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم زندگی آسون بوده ؟؟هر کسی به هر شکلی یه جا مشکل داره ، پس غصه خوردن کار بی فایده ای هستش.

یتیم داری خیلی سخته درست میگه.....خیلی آدما شوهرهایی دارن شاید چندان هم ازشون راضی نباشن ولی خیلی جاها الخصوص در مورد بچه ها مشکلی پیش بیاد میتونن یه نیمچه حسابی روشون کنن .وقتی تک وتنها باشی اضطراب زندگیت بیشتره

خداصبر عظیم به شما و دخترتون بده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

روحشان شاد

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

راستش یه تاپیکی داشتی عنوانش سخت ترین روزای زندگیتون. تازه دیدم گفتم اینجابنویسم. از بچگی تا الان دارم سخت ترین روزای زندگیمو میگذرونم 

روح‌ همسرتون شاد یادش گرامی 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

محل کار و سکته مغزی یهویی

خدا رحمتشون کنه

همه  ی ادما مزه ی مرگ رو می چشن

اگه واقعا دوسش داری نماز وروزهای های قضا براش به جای بیار یا براش هزینه کن انجام بدن صدقه بده قران بخوان همه اون دنیا نیاز دارن