2777
2789
عنوان

بدون همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2857 بازدید | 102 پست
مشکل شما چیه

شوهرم زندس ولی مرده خور زیاد داره از مادرش تا برادرش اینم تماااااام دارایش ی زمین هست میگم سند بزن نمیزن هیچی نداره دیگه. 

راستی اسی حقوقش مستقیم ریختن ب حسابت؟ 

منظورم اینه متونن از حقوقه ب مادر شوهر بدن اگ درخاست کنن؟؟ 

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم زندس ولی مرده خور زیاد داره از مادرش تا برادرش اینم تماااااام دارایش ی زمین هست میگم سند بزن ن ...

آره چون بیمه شوهرم بود بهش حقوق می‌رسید ولی خودش رضایت نداد که نمیخواد

اما مردها اینجوری نیستن اگه خدایی نکرده شما فوت کرده بودی اون الان تا این حد خودش رو ناراحت نمی‌کرد. ...

نه همه اینجور نیستن اسم نمیبرم تو فامیل ما خانمه فوت کرده ۶ ۷ساله میگه زن نمیخام

آره خیلی زیاد نفسم به نفس بند بود و الان با خاطراتش زنده ام

الهی عزیزم آدم تو کار خدا میمونه چرا اینجوری دوتا عاشقو از هم جدا میکنه اونوقت خیلی ها چشم همو ندارن ولی هیچجوری راه جداییشون باز نمیشه.همینکه انقد ازش راضی بودی اون دنیا حالش خوبه عزیزم.

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭