2777
2789

من جدیدا یاد گرفتم واقعا هیچی نگم وقتی غر میزنن چون دعوا میشه جوون تر که بودم صدام درمیومد ولی الان خیلی آروم شدم🙂🙂امروز با بابام بخاطر کار بانکی رفته بودیم بیرون کل راه رو به جونم عر زد که خودت چرا نیومدی منو علاف کردی آخه چیکار داری یعنی کلا رفت رو مخم گفتم خب الان چیکار کنم لجش گرفت با ماشین دور زد برگرده اینقدر حرص خوردم انگار ۱۰ سالشه مسخره خدایاااا😑😑

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کل پدرو مادرای ایرانی باید سرترالین مصرف کنن .همشون .

بخدا حالا یسری ها هم اینجوری نیستم ولی هر کسی رو که میبینم از دست پدر و مادرش آسی شده حتی ازشون کلیپ طنز هم میسازن

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

بخدا حالا یسری ها هم اینجوری نیستم ولی هر کسی رو که میبینم از دست پدر و مادرش آسی شده حتی ازشون کلیپ ...

اره همشون اینطورین . بدون استثنا همشون . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بازبرات غر میزنن برا من ادمم حسابم نمیکنن

کاش آدم حسابم نمیکردن والا غر هاشون عادی نست امروز به من می‌گفت قبول نشدی زبونتم که درازه انگار کاپ جهانی گرفته میخواد تحویل بگیره منو علاف کردی بخاطر یه کارت

حالا مامان من همیشه تو کارای اداری گیر میدهخوش خط بنویسبلند صحبت کنجدی و محکم باشتند راه بروهمه کارا ...

دقیقا به من امروز به راه رفتنمم گیر داده بود که چرا اینقدر آروم راه میری خب چیکار کنم وسط خیابون بدوم❓️😂

از دیروز که ترازا اومده س میکنم اضافیم

نه من اصلا این احساس رو نمیکنم چون میدونم خیلی با ارزشم فوقش یکسال دیگه میخونم بقیه باید درک کنن اینک

موافقم ! کلا تو این کشور خیلیا بدون صلاحیت عقلی و روانی بچه دار شدن . 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

شرمنده مامانم شدم

چه حرفیه پشت بودی؟؟

یبار دیگه بخون خب دنیا که به آخر نرسیده بعد امسال خیلی به ما ظلم شد فقط جنگ کم بود که ببنیم اونم دیدیم