2777
2789
عنوان

دختر های همسایه🫤

152 بازدید | 9 پست

ما تو مجتمع زندگی می‌کنیم عصر که میشه جمع میشن بیرون ۲ ۳ نفرن

۱۸ سالمه تقریبا هم سن و سال منن

من دوست خیلی کم دارم تنهام حوصلم سر میره مشکل اضطراب‌ اجتماعی هم دارم برا همین میخوام روی خودم کار کنم و بیشتر تو اجتماع باشم

ولی مامانم نمیزاره باهاشون دوست شم میگه دخترای خوبی نیستن کلا نظرش به همه ی دخترا همینه ولی بابام مشکلی باهاشون نداره.

چجوری مامانمو راضی کنم؟!/:

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم آدم که بی دلیل به کسی بدبین نمیشه 

حتما مشکلی دارن

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

از نظر مامانم همه ی دخترا بد تربیت شدن!!میگه سیگارین و دنبال پسر بازین😑

همه نه ولی اینطور آدما تعدادشون زياده

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است