2777
2789

من امروز ۶ هفته پول ۳ روز شد ۵ هفته و ۶ روز رفتم سونو گفت فاقد ضربان مجدد بیا سه شنبه نوبت دکتر گرفتم احتمالا واژینال بزنه دکتر قبلی گفت هفته دیگه ضربان نباشه....😔😔😔😭😭😭برامنم دعا کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروز ۶ هفته پول ۳ روز شد ۵ هفته و ۶ روز رفتم سونو گفت فاقد ضربان مجدد بیا سه شنبه نوبت دکتر گرفت ...

نگران نباش عزیزم 

معمولا از 6 تا 8 تازه جنین تپش قلبش شکل میگیره 

یکم شکرگزاری کن، توجهت رو مثبت ها باشه 

نگرانی و اضطراب بدتر میکنه حالتو و جنین هم حس میکنه حال مادر رو، یکم قران بخون، ایت الکرسی بخون دستت رو روی شکمت بزار سوره حمد رو زیاد بخون 

هیچ نگرانی نداره

بعدشم ازمن میشنوی به یک پزشک اکتفا نکن دوتا سه تا برو شاید هزینه باشه برات ولی خیلی هارو دیدم که خطا داشته پزشکشون 

همین چندروز قبل خانمی میگفت خواهرشوهرم رفته سونوگرافی گفته یه توده تو مغزجنین هست و خطرناک و مشکل داره بچه 

میگفت دوتا سونوگرافی دیگه رفت هردو گفتن خداروشکر بچه کاملا سالمه هم رشد و مغزش هم قلبش کاملا نرمال هست 

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

طبیعیه همه این موارد که گفتی 

منم دقیقا اینطوری بودم 

دردای پریودیم خیلی کم شده الحمدلله 

ولی درد سینه رو هنوزم دارم و ممکن تا 4 ماه کامل بشه ادامه داشته باشه 

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40