2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اول از خدا میخوام دلت آرامش بگیره 

دوم مشکل شوهر و مادرظوهرته که الان به اینجا رسیدی پس طعی کن ناراحت نشی و حسابشونو بزاری کف دستشون اصلا ازشون نگذر 

شوهر بچه ننه به درد نمیخوره 

اگه شوهرت اومد دنبالت برگرد ولی شرط بزار که دیگه مثل قبل نیاشه و خودشو تغییر بده و با مادرشم کات کن .

توفففف تو صورتش خیر نبینهشوهرت پیگیرت نشده؟ پیش مادرشوهرت زندگی میکنی؟

نه پیگیر نشده تازه طلبکار هم هست میگه اگر برگردی خونه فکر میکنم نه خانی اومده نه خانی رفته پررو. به جای اینکه اون زده دستمو کبود کرده و با فضولی های خودش و مادرش زندگیمو سیاه کرده عذرخواهی کنه منتظره من برم بیفتم به دست و پای خودشو مادرش

عزیزم اول از خدا میخوام دلت آرامش بگیره دوم مشکل شوهر و مادرظوهرته که الان به اینجا رسیدی پس طعی کن ...

مادرشوهرم انقدر دخالت کرد دو ساله باهاش سرسنگینم تا جایی که بشه نمیرم خونه اش بعد حالا افتاده به جون شوهرم تند تند زنگ میزنه آ] و زاری ، من مریضم کوفتم زهرمارم که باید بیاید دیدن من. حالا کجا؟ 400 کیلومتر اونور تهران

نمیتونی خرش کنی بکشیش طرف خودت خب وقتی از مادرشوهرت دوری چرا اینقد بهش اهمیت میدی؟؟

برای اینکه هر روز زنگ میزنه گزارش میگیره نظر میده پیام میده چک میکنه اصرار میکنه باید بیاید دیدن من وقتی من میگم نمیام شوهرم میفته به جون من و...