2777
2789

من خوشگلم خوش اندامم خانواده خوبی دارم و خودمم شاغلم 

ماشین دارم و درامدمم ماهانه خوبه 

پسره طلا فروشه پولداره زیااااد خانواده خوبی داره قد بلنده خوبه همه چی عالیه 

ما باهم تو ی مشیری آشنا شدیم یک ماهی میشه 

اژ همون روز اول گفت زیاد اهل زنگ و‌پیام دادن نیستم 

اما وقتی پیششم همه چی عالیه 

دو سه شب پیش یاهاش قهر بودم برام گل خرید موچی شام و ملی خوراکی 

بعد منو رسوند خونه فرداش دوبار بهش زنگ میزدم جواب نمیداد تا آخر شب گفت حالم اصلا خوب نیست خودم بهت زنگ میزنم 

دو روز‌پیداش نبود منم پیگیرش نشدم دیشب پیام داده  بهم یکم حرف زدیم و رفتش 

بهش کفتم نمیخای بگی چیشده جوابم نداد 

نمیدونم زمان بدم به رابطمون یا تمومش کنم 

همه چیش خوبه اما یجوری سر سنگین رفتار میکنه 

میگه من آدم ساکتیم پیش دوستامم حرف نمیزنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهشاً حرف نزن باهاش

واقعا ؟ 

خودمم حس بدی دارم میگیرم از این رفتاراش بخدا کلی پسر آرزو دارن ی جواب سلامی بهشون بدم 

نمیدونم چیکار کنم 

گاهی میگم بزار این روزا میگه حالم خوب نیست درکش کنم گاهی هم قاطی میکنم از رفتارش 

واقعا ؟ خودمم حس بدی دارم میگیرم از این رفتاراش بخدا کلی پسر آرزو دارن ی جواب سلامی بهشون بدم نمیدون ...

عزیزم باهاش صحبت کن باور کن هیچی بهتر از این نیست ک با خودش حرف بزنی بگی چی داره اذیتت میکنه حرف دلتو بزنی خیالت راحت شه حداقل مطمئن شی ک یوقت اشتباه قضاوتش نکردی

واقعا ؟ خودمم حس بدی دارم میگیرم از این رفتاراش بخدا کلی پسر آرزو دارن ی جواب سلامی بهشون بدم نمیدون ...

نه لطفاً این کارو نکن منم همسرم سرش خیلی شلوغ بود ولی حتی یک روز نشد نباشه این آدم سمی میخواد تورو وابسته و پریشان کنه اگر عاشق موقعیت مالی یا ظاهر خوبش هستی با توجه به چیزایی که از خودت گفتی پس بهتر از این گیرت میاد 

تو آب نمکی... خبرنداری

اخه خیلی وقتا پیشش بودم یهو بهش گفتم چرا پیامم انقد دیر جواب میدی 

یهو گوشیش بیرون آورده باز کرده میگه ببین چقدر پیام میاد برام ردشون میکنم یادم میره 

دست تنهاس تو مغازه 

ینی گوشیش هم نشونم داده 

شاید هم متاهل باشه اخه یکم این رفتار عجیبه 

آقایون درخواست دوستی به هیچ عنوان ندن ❌ اینجا یه سایته برای خانوم ها واقعا خیلی زشته انقدر آدمای چیپی هستید که بیاید به دختر و زن مردم درخواست دوستی بدید !

نه لطفاً این کارو نکن منم همسرم سرش خیلی شلوغ بود ولی حتی یک روز نشد نباشه این آدم سمی میخواد تورو و ...

هس بهتر از این واسم خیلیه ی پسره هست گلی پولدار تر از اینه همش میگه قصدم جدیه 

اما از این خوشم اومده