2777
2789
عنوان

شما بودین با این پسر چیکار میکردین 🫠 لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 38 پست
ببین بنظر من این ادم فقط درونگرایت و کم حرفه اگه میدونی تو برنگرا و شیطونی این ادم، ادم تو نیستولی پ ...

سری قبلی هم دو سه روز همینجوری بود بعد‌گفت با داداشم بحث دارم عصبیم کرده 

میدونستم باهم حرف بزنیم ناراحتت میکنم منم دوس ندارم ناراحتت کنم 

سری قبلی دلدرد داشت اینو میدونم داشت واقعا زنگش زدم یهو وسط حرفمون گفت حالم خوب نیست قطع کرد بعد سه روز میگه دل درد داشتم مسموم شده بودم 

نمیدونم پس. برای ما ک حتی شده بود پشت ماشین جواب پیام میداد. طلا فروش ظهر وقت ازاد داره میره خونه و ...

آفرین

من همیشه میگم زیاد ک باشی زیادی میشی... نباید بهش پیام بده اون باید دلتنگ بشه اول.. ن اسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم پس. برای ما ک حتی شده بود پشت ماشین جواب پیام میداد. طلا فروش ظهر وقت ازاد داره میره خونه و ...

بخدا منم فاصله گرفتم ازش اون روژ گفت خودم زنگ میزنم هنوز زنگش نزدم 

اما خاستم مهربون باشم دیشب پیام داد گفتم نمیخای بهم بگی چیشده ؟ 

چطوری 

گفت بد نیستم و جواب اون پیامم نداد 

آفرینمن همیشه میگم زیاد ک باشی زیادی میشی... نباید بهش پیام بده اون باید دلتنگ بشه اول.. ن اسی

میگم ک من اصلا پیامش ندادم از اون روز خودش دیشب پیام داد اه حالم بدتر شد بزنم بلاکش کنم 

سری قبلی هم دو سه روز همینجوری بود بعد‌گفت با داداشم بحث دارم عصبیم کرده میدونستم باهم حرف بزنیم نار ...

خب این چیزاییکه گفتی بنطر من یه ادم عادی زودتر میتونه هندلشون کنه

دو حالت داره یا داره ادا در میاره که خوب اگه اینکارو میکنه بزارش کنار

یا اینکه واقعا اوکی نیست اوضاعش که بازم بنظر من ادم ضعیفی میاد 

ولی بازم بنظرم یکم دیگه بهش فرصت بده