2777
2789
عنوان

اون شب سخت زندگی شما کودوم بوده

100 بازدید | 11 پست

ادم چطور باید کنار بیاد

بااینکه دوست داره زندگی کنه دوست داره 

به ارزوهاش برسه ولی نمیزارن 

ولی نمیفهمن 

مسئولیت دیگران چرا باید گردن من باشه 

امشب اگر طاقت اوردم خودمو تحسین میکنم 

ولی تا ظرفیت اخرم پر شدم 

مثل اتشفشانی که منفجر میشه 

برای شما هم پیش اومده؟

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
برا من شب عروسیم بود😔

چرا؟

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا؟

من خیلی دختر محجبه با آبرو وخانواده ام معروفه از شانس بدم پریودیم نامنظم بودروز عروسیم پریود شدم شوهر نهفهمم وقتی فهمید میگفت میخوام برم به دروغ به  خانوادم بگم باکره نبودی هرچه میگفتم دست من نبوده بزار پریودیم تموم بشه اصلا گوش نمیکرد خدا میدونه هزار بار مردم و زنده شدم اون شب تز ترس آبروم 

من خیلی دختر محجبه با آبرو وخانواده ام معروفه از شانس بدم پریودیم نامنظم بودروز عروسیم پریود شدم شوه ...

اخی چقد سخت 😟🥲

اخه چرا اینطوری میگفته

روانی شوهرم چون غریبه بود ما متوجه نشدیم بعدا متوجه شدم

متاسفم ناراحت شدم🥲🫠

مشگل شما چیه؟

من درگیرم با خانوادم درکم نمیکنن فشار زیادی رومه 

انشالله مشگلت بسلامتی و دل خوش حل بشه

ممنونم عزیزم 

ان شااالله مشکلت حل شه 

موفق باشی