2777
2789
عنوان

اصفهانی های عزیز یه لحظه میاین‌💚

232 بازدید | 31 پست

ما تصمیم داریم بیایم اصفهان و ۳ روز هستیم‌، جاهای دیدنی اصفهان خیلی زیادن‌، نمی شه تو این فرصت همش رو دید کدوماش قشنگ ترن و حتما باید بریم‌؟؟ 

یه برنامه سفر خوب بگین ممنون می شم‌.

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

دست راستت بر سر من🥲

چرا‌؟

تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم‌.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم‌...🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه تا حالا اصفهان نیومدین پیشنهاد میکنم این لیست رو حتما برید:

اماکن تاریخی:

کلیسای وانک و کوچه پس کوچه های جلفا

میدان نقش جهان  و خیابان چهارباغ

پل ها خصوصا خواجو و سی و سه پل

خواجو رو شب برید

اماکت تفریحی:

ناژوان خصوصا آکواریوم

شهربازی شهررویاها

صفه

بازار:

بازار نقش جهان

سیتی سنتر

اول از همه میدون نقش جهان باید بیای

حتما هم صبح بیا که تا ظهر فقط بگردی

عصر برو سی و سه پل رو بگرد از کافه های اطراف استفاده کن تا شب بمون که توی شب خیل عشق میشه.

روز بعدم برو کاخ هشت بهشت و چهل ستون

حتما صبح برو که تاظهر بتونی همه جاهاشو ببینی و لذت ببری

مث شب قبل ایندفعه برو پل خواجو🥺

🥀🥀🥀منو ببخش عزیزدلم...منو ببخش...😔

دلم اصفهان و کاشان میخاد بار اولته میری اصفهان؟؟

یه بار ۶ سالم بود رفتیم ولی زیاد یادم نیست‌

الان ۱۷ سالمه‌

روز سوم میتونی بری برای خرید

بازای قیصریه که توی همون میدونه روز اول رفتی دیدی کجاس

یه سیتی سنتر بزرگم هست خیابون شهید دستگردی.

اگه دوست داشتی عصر برو محله جلفا‌ رو ببین خونه هاش دیوونه ات میکنه خیلی قشنگه انگار اروپاست.

من خودم کلیسا رو نرفتم تاحالا...

اگه اومدی حتماحتما یه وعده بریونی رو بخور

ولی خورشت ماست سلیقه ایه من خودم خوشم نمیاد

از دور میدون گز نگیری که افتضااااااح گرونن

تو سطح شهر بگیر بگو میخوام تست کنم اول ببین کدوم بهتره.

اخرشم اینکه خیلی خوش میای عزیزم امیدوارم بهت خوش بگذره

🥀🥀🥀منو ببخش عزیزدلم...منو ببخش...😔

دلم اصفهان و کاشان میخاد بار اولته میری اصفهان؟؟

به زورررررر خانواده رو راضی کردم که بریم‌😬

باورت می شه از سال ۱۴۰۱ هی دارم می گم‌😂

هی می گن قبلا رفتیم 

می گم خب من یادم نیست‌😑

کاخ چهلستون

کاخ هشت بهشت

تونل آکواریوم ناژوان

تله سیژ ناژوان عصرا بازه

برای غذا کافه سنتی عمارت نمکدان توی خیابون استانداری اول گذر پشت مطبخ(چسبیده به میدان امام)

بریانی اعظم یا بریانی شاد را امتحان کنید

خورش ماست تاج الملوک هم خوبه(یه نوع دسره با برنج نخوریدا)

کلیسا وانک

حمام علی قلی آقا قشنگه

گذر سنگ تراش ها توی محله جلفا خیابون حکیم نظامی پر از خونه های قاجاری باصفاست که کافه کردن مثلا کافه میناس قشنگه

اگه بچه دارین حتما باغ پرندگان، آکواریوم ماهی ناژوان و یه موزه تاریخ طبیعی هم هست توش جانوران و حیوانات خشک کردن چسبیده به کاخ چهلستون برین حتما

باغ گلها

خانه مشیرالملک

پارک  آبی آبسار یه چیزی تو مایه های سرزمین موج های ابی مشهده

مسجد جامع خیلی پر رمز و رازه با تورلیدر برین

۳۳پل و پل خواجو شب برین قشنگه، زیر پل خواجو هم آخر شبا بزن و برقصه

میدان عتیق

خیابون نظرمیانی پر از فروشگاه لباس و مانتوعه پیاده که توش برین چندتا کلیسا هست ازجمله کلیسا وانک

لباسای برند اگر میخواین بخرین سیتی سنتر برین

هتل عباسی هم قشنگه رستوران کافی شاپ داره بیشتر سران کشور و توریست خارجیا میرن ورودی هر نفر قبلا۵۰ هزار بود الان نمیدونم

بازار هنر پشت هتل عباسی یه بازارسنتیه همش طلافروشیه😍

حتما کاشان و روستای ابیانه هم برین 

یه شهری نزدیک اصفهان به اسم باغ بهادران، رودخانه زاینده رود همیشه اونجا جریان داره و خیلی سرسبز و باصفاست. خود اصفهانیا پنج شنبه جمعه ها میرن اونجا تفریح، یکمی مثه شماله سرسبزه و بیشه داره

ویلاهای کنار رودخونه داره که تو برنامه دیوار میتونید برا اجاره پیدا کنید.

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.