2777
2789
عنوان

بچه‌ ها با این شوهر من چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 48 پست
خب شوهرت فاصله بگیره آخه به اون ربطی نداره اینجوری باشه باید تو خیابونم نره چون پر هرزه و مشکل داره! ...

روانی دیگه مشکل داره 

اصلا وا کنم نیست ها 

از یک هفته پیش مدام میگه گفتی به خواهرت هرروز میگه میگم منم میگم میگم حالا ول کن اون کیه که کن اعصابمو خراب کنم میگه خودم میگم دیشب زنگ زده خودش گفته 

خواهرم گفته یعنی چی فلان و بهمان پای تلفن دعواشون شد آخرش برگشت گفت خوش بگذره بهتون دعوت کنی نکنی ما هیچ کدوم نمیاییم ،خواهرم دوباره زنگ زد که چرا اینجوری میکنی تو داداش منی بزرگ منی باشه دعوت نمیکنم و فلان 

در حالی که دعوت میکنه الکی گفت

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منظورم برده جنسی بود

نمی‌دونم رابطه شونو ،اما تا پای طلاق سر این ماجرا رفتن ولی جدا نشدن میخواستن پدر رو از خونه بندازن بیرون خونه رو بفروشن برن از ایران که نمی‌دونم چیشد پسر بررگش اومد دعوا مرد اشتی کردن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

روانی دیگه مشکل داره اصلا وا کنم نیست ها از یک هفته پیش مدام میگه گفتی به خواهرت هرروز میگه میگم منم ...

اگه دعوت کنه قایمکی وشمام برین باهمسرتون به مشگل می خورین یادعوت نکنه یابه حرف شوهرت گوش کن یام این که شوهرتون وقانع کنین برای رفتن

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

اگه همسرتون قانع نمی شه مجبوری نری چون به ضرر زندگیتون تموم می شه

اخه مگه میشه نرم 

تازه این هفته قراربود بریم برای خواهرزاده ام نیم ست طلا بخرم یا گوشواره بخرم 

اونو دعوت نکنه نمیشه؟!

اگه دعوت کنه قایمکی وشمام برین باهمسرتون به مشگل می خورین یادعوت نکنه یابه حرف شوهرت گوش کن یام این ...

اره نمی‌دونم که 

هنوز خوابه بیدار نشده بفهمم نظرش چیه 

مادرم بفهمکه‌کلی بد و‌بیراه میگه و میگه غلط میکنه ما دعوت می‌کنیم به اون چه

اخه مگه میشه نرم تازه این هفته قراربود بریم برای خواهرزاده ام نیم ست طلا بخرم یا گوشواره بخرم اونو د ...

به خواهرتون بگین اگه زندگی من براتون مهمه دعوت نکنین قطعا خواهرتون بین ناراحتی اون خانم وزندگی شما .زندگی شما روانتخاب می کنن

به خواهرتون بگین اگه زندگی من براتون مهمه دعوت نکنین قطعا خواهرتون بین ناراحتی اون خانم وزندگی شما . ...

تازه اگه دعوت کنه مادرشوهر و جاری های منم دعوتن از اونا بپرسه اونا میگن اومده بودمیفهمه

به خواهرتون بگین اگه زندگی من براتون مهمه دعوت نکنین قطعا خواهرتون بین ناراحتی اون خانم وزندگی شما . ...

نمی‌دونم شایدم انتخاب نکنه 

چون اون میگه دزدکی دعوت نیکنم

نمی‌دونم شایدم انتخاب نکنه چون اون میگه دزدکی دعوت نیکنم

پس اگه این کاروکنه دلش برای شما نمی سوزه شمام به فکر همسر وزندگیتون باشین نه خواهر وخواهرزاده 

پس اگه این کاروکنه دلش برای شما نمی سوزه شمام به فکر همسر وزندگیتون باشین نه خواهر وخواهرزاده

نمیدونم همیشه این حامد چالش درست میکنه 

همیشه هم اینجوری تو مهمونی ها روانکاو بهم ریخته

اگه دعوت کنه قایمکی وشمام برین باهمسرتون به مشگل می خورین یادعوت نکنه یابه حرف شوهرت گوش کن یام این ...

تازه کلی استرس باید بگیرم

نمیدونم همیشه این حامد چالش درست میکنه همیشه هم اینجوری تو مهمونی ها روانکاو بهم ریخته

اگه همسرتون به راهه شمام گذشت داشته باشین درموردش 

روانی دیگه مشکل داره اصلا وا کنم نیست ها از یک هفته پیش مدام میگه گفتی به خواهرت هرروز میگه میگم منم ...

رو دادی باید همون اول میگفتی مهمونای مراسم بقیه به تو مربوط نیست. هر وقت خودت مراسم گرفتی و هزینه دادی تعیین کن کی بیاد. تهدیدش کن که لجبازی کنه و ادا بیاد یه جا تلافی میکنی که بشینه گریه کنه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.