2777
2789
عنوان

بچه‌ ها با این شوهر من چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 48 پست
تا حدودی درست میکه ولی بگو عزیزم مهمونی ما نیست که خوندن بگیم کیا باشن نباشن ماهم به عنوان مهمان اون ...

هزار بار گفتم  که مهمونی مانیست نمیفهمه

هم دوست خانوادگی هم همسایه یک کوه پایینتر ما از همسایه خواهد شنید این مهمونی رو

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

من بودم این مشکل رو با خاهرم ادر میون میزاشتم چون ب هر حال خواهر آدمه . آدم اگ ب خواهرش نگه ب کی بگه ...

گفتم بهش 

میگه نمیشه بعدا میشنوه بد میشه 

دزدکی دعوت می‌کنیم از کجا خ‌اهد فهمید و‌فلان 

میگم خب شوهرش رو خواهد جلوی در تالار شاید ببینه و فلان بهمان 

از دماغ من میاد

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر کسیو تو قبر خودش میزارن کار بقیه به شما ربطی نداره،،شوهرت زیادی شلوغش کرده

کلا اینجوری نفهمه 

نمیفهمه من دارم اذیت میشم

گفتم بهش میگه نمیشه بعدا میشنوه بد میشه دزدکی دعوت می‌کنیم از کجا خ‌اهد فهمید و‌فلان میگم خب شوهرش ر ...

چ شرایط سختیه هم خواهرت یکم حق داره هم شوهرت .

😑😑😑کاش خواهرت کوتاه میومد

چرا گیر داده به اون؟ رابطه خاص و بحث شخصی باهاش داره که اینقدر اهمیت میده؟

اره از اول خوشش نمیومد از اون 

از اون زن های بی حیا هست که با مرد مشروب میخورن فلان 

بار اول در دیدار اول دید که با بابای من زیاد صمیمی هست و دست میزنه به پشت بابای من و کیخنده زیاد (مادر و‌پدذ من سر این زنه در کودکی ما خیلی دعوا میکردن)

بعد که تازگیا یک حرف هایی ازش دراومده میگه دیدید گفت آدم درستی نیست

چ شرایط سختیه هم خواهرت یکم حق داره هم شوهرت .😑😑😑کاش خواهرت کوتاه میومد

وسط من موندم 

بیچاره شدم 

به خواهرم میگم بگو فهمید بعدا که من فک میکردم مامان دعوتت کرده مامانم فک می‌کرد من 

نگو هیچ کدوم نگفتیم 

بگو عزیزم به ما چه چکارس ما که باهاش رابطه نداریم

کاش میفهمید 

من خودم شخصا خدایی نکرده اگه خواهرخودم خیانت کنه باهاش کات می کنم چه برسه دوست

ما هم خوشمون نمیاد 

اما قطع رابطه نکردیم یعنی پرروعه خودش میاد میره میچسبه

از قدیم از بچگی رفت و آمد داشتیم پنج ش سال اخیر اینجور شده تا خیانتش هم علتی میگه و میگه چه ایرادی د ...

شوهرش پپه نیست اونا احتمالا رابطه ضربدری دارن یام این که همسرش بردشه این جورآدما باید بایکی مثل خودشون رفت وآمد داشته باشن

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

اره از اول خوشش نمیومد از اون از اون زن های بی حیا هست که با مرد مشروب میخورن فلان بار اول در دیدار ...

خب شوهرت فاصله بگیره آخه به اون ربطی نداره اینجوری باشه باید تو خیابونم نره چون پر هرزه و مشکل داره!

طبیعتا بهتره ارتباطتون رو با این شخص قطع کنید خواهرت هم به جای دلخوری دیگران نگران زندگی خودش باشه ولی حساسیت شوهرت بی معنیه. همینا رو هم بهش بگو که درکش میکنی ولی جشن خواهرت هم برات مهمه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
شوهرش پپه نیست اونا احتمالا رابطه ضربدری دارن یام این که همسرش بردشه این جورآدما باید بایکی مثل خودش ...

اره شوهرش از نظر سواد و مالی از این پایینتر 

با حقوق این خانم خونه و ماشینه و ارث همه چی خریدن قبلا معلم بود 

همه چی الان به اسم این زنه هست حتی حق طلاق از شوهرش گربته

شوهر منم اینجوری بود به همه هم میگفت خرابن ولی اصلا کلید نکن تو این موضوع بگو من بخاطر خواهرم میرم م ...

من اصلا چیزی نمیگم کلید نمیکنم 

اما شوهرم خیلی گیر میده و گیر سه پیچ داره تا ته و تو درنیاره ول نمیکنه

اره شوهرش از نظر سواد و مالی از این پایینتر با حقوق این خانم خونه و ماشینه و ارث همه چی خریدن قبلا م ...

عزیزم منظورم برده جنسی بود 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام