2777
2789
عنوان

لیست جهیزیه

170 بازدید | 38 پست

بچه ها من لیست جهیزیمو دو قسمت کردم یکی خرده ریز بقیه اش اصلیا حالا چندتاش خریدم چندتا سفارش دادم و چندتا مونده 

الان لیستمو میذارم ببینیت کامله چطور؟ 

یخچال

لباسشویی

ظرفشویی

تخت خواب

مبل

میز ناهار خوری

سرویس قاشق و چنگال ✅✅یونیک❤

سرویس پلاستیک✅✅لیمون♥

سرویس چینی ✅✅زرین♥

سرویس ارکوپال✅✅❤

سرویس قابلمه✅✅ام جی اس❤

همزن ✅✅ گانسونیک❤

طی چرخشی✅✅یونیک❤

چرخ گوشت🌱پارس خزر💔1❌❎

توستر 🌱تکنو💔2❌❎

زودپز🌱فلیپس💔❌❎

سرخ کن🌱فلیپس💔❌❎

جارو برقی ✅✅پارس ❤

خرد کن✅ ✅مایر❤

کباب پز ✅✅دادلیستان❤

چایساز ✅✅یونیک ❤

سماور✅✅برادران سیفی❤

پنکه✅پارس خزر ❤🫂

قهوه ساز ✅نوا❤🫂

ابمیوه گیر✅فیلیپس❤🫂

ساندویچ ساز ✅فوما❤🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جهیزیه چیزی نیست که بگی کامله یا نه؟ هرچقدرم پولشو داشته باشی،  خونه ات بزرگ باشه،  راه داره بخری. 

بنظرم هیچ وقت کامل نمیشه. 

ولی باید طبق توانت و متراژ خونه خرید کنی. اندازه باشه. نه کم نه زیاد. ویتربن طور هم نشه خونه ات.  قراره زندگی کنی، قرار نیست همه چی تو دید باشه و خونه شلوغ باشه. 

جوری نباشه از بی جایی ببری بذاری تو انباری و خونه پدر و اینا. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ب نظرم سماور و قهوه ساز و چرخ گوشت بیخودین

سبک زندگیا متفاوتن

برای یکی کاربردیه برای یکی بیخودی

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ب نظرم سماور و قهوه ساز و چرخ گوشت بیخودین

۳ تا از کاربردی ترین وسیله ها تو خونه ما🤣

ما سماورمون همیشه روشنه 

قهوه که بعضیا عادت دارن میخورن واجبه بنظرم 

چرخ گوشت واقعا استفاده میشه