2777
2789
عنوان

کات کردیم💔

135 بازدید | 17 پست

بچه ها من با پارتنرم ۴ ماه تو رابطه بودیم.هر بار بحثمون میشد اون میومد یه عااالمه منت کشی و نمیذاشت قهر کنم. خلاصه منم انگار لوس شده بودم. هی دائم بهش گیر میدادم و حق رو به خودم میدادم و انگار وظیفه اون میدونستم که باز بیاد بگه ببخشید و نازمو بکشه😔

میدونم مقصر خودم بودم و شورش رو درآوردم . آخرین بحثمون بازم معذرت خواهی کرد ولی من نپذیرفتم و اونم گفت هم من دارم اذیت میشم هم تو و من دلم میخواد تو رابطه ای باشم که آرامش داشته باشم.

بچه ها خیلی پشیمونم دلم داره میترکه به نظرتون بهش پیام بدم عذرخواهی کنم؟ یا بدتر میشه؟😭😭

میترسم پسم بزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظرم خیلی اشتباه کردی میگه از محبت زیادی ادم دلش زده میشه واقعیت داره کاش انقدر زود تصمیم نگیریم ...

میدونم خیلی پشیمونم خودم خراب کردم

ولی مردا جنبه اینو ندارن بری دنبالشون بدتر قیافه میگیرن معمولا، نمیدونم برم عذرخواهی کنم یا نه

میدونم خیلی پشیمونم خودم خراب کردمولی مردا جنبه اینو ندارن بری دنبالشون بدتر قیافه میگیرن معمولا، نم ...

خیر به هیچ عنوان فکر عذر خواهی رو ام نکن

اما این رو ام بگم مرد ها خوبن خوبن منت میکشن میکشن بعد به یک دفعه میزنن زیر همه چی و اگه یک بار  دلشون سیاه بشه و برن دیگه رفتن

کسی ک دوستت داشته باشه تحت هیچ شررایطی ولت نمیکنه، غرورتو حفظ کن منتظر باش، برگرده ک واقعا دوستت داره برنگشت حداقل تو عرورتو خورد نکردی، متوجهه منظورم هستی؟ 

یهو بری سمتش و پست بزنه هم رابطه رو از دست میدی هم غرورتو

کسی ک دوستت داشته باشه تحت هیچ شررایطی ولت نمیکنه، غرورتو حفظ کن منتظر باش، برگرده ک واقعا دوستت دار ...

ولی ادما هم جنسشون از سنگ نیس از تلاش کردن و منت کشی مداوم خسته میشن

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 
کسی ک دوستت داشته باشه تحت هیچ شررایطی ولت نمیکنه، غرورتو حفظ کن منتظر باش، برگرده ک واقعا دوستت دار ...

آخه اون ۴ ماه تمام بحث های مسخره منو تحمل کرد اگه شات از پیامامون بدم متوجه میشی چقدر بیچاره خودشو کوچیک میکرد، همش میگفت ببخشید غلط کردم گوه خوردم دیگه تکرار نمیشه . حالا من سر یه موضوع مسخره که چرا صبح تا عصر پیام ندادی دعوا کرده بودم و قهر بودم

به نظرم این بار کامل خودم مقصرم و هیچ جای منت کشی نداره که اون بخواد برگرده:(

آخه اون ۴ ماه تمام بحث های مسخره منو تحمل کرد اگه شات از پیامامون بدم متوجه میشی چقدر بیچاره خودشو ک ...

بازم هر طور ک خودت صلاح میدونی عزیزم با توجه به شناختی از پارتنرت داری میتونی تشخیص بدی ک اگه پیام بدی بهتره یا نه