2777
2789
عنوان

وسواس فکری عذاب آور

201 بازدید | 28 پست

انقدر  افکار منفی هر ثانیه اذیتم میکنه که فشارم بالا میره و زندگی چندین ساله زهرمارم شده داعم ذهنم میگه فلان کارو نکنی فلانی میمیره😭

عذابه عذاب ! تحت نظرم اما خوب نمیشم !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوری بودم از قصد اون کارو انجام نمیدادم خوب شدم دلو بزن به دریا انجام نده

خیلییییییییی سخته آخه الان دیگه ذهنم چیزای وحشتناک میگه مثلا میگه فلان کارو نکنی فلانی آتیش میگیره و کلماتی مثل سوختن و جزغاله شدن میترسونه 😭

خیلییییییییی سخته آخه الان دیگه ذهنم چیزای وحشتناک میگه مثلا میگه فلان کارو نکنی فلانی آتیش میگیره و ...

چندبار شجاع باش اون کارو انجام نده طوری نمیشه مطمئن باش 

آخه اون کار چه ربطی به جون ادم دیگه داره همش اینطوری بگو کم کم انجام نده 

متاسفانه خانواده همسرم هستن،دوستم دارن،ولی خیلی منفی هستنعزیزم درمانی رو سفت و سخت ادامه بده

خانواده همسر من خیلی منفی آن رو من خیلی تاثیر بدی گذاشتن 

عزیزم نمیدونی چه فکرای وحشتناکی میکنم غیر قابل کنترل شده 

بخدا درکت میکنم،حتما خیلی برات سختهتلاشت رو بکن،دارو مصرف میکنی؟

خیلییی دارو خوردم الان فقط فلوکسامین 

هر ثانیه رنج می‌کشم خدا میدونه چ عذابی میکشم هر لحظه هزار بار میمیرمو زنده میشم فکرای جدید اضافه شده