2777
2789
عنوان

وسواس فکری عذاب آور

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 28 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینقدر داروها نباید عوض بشن،چون این مدل داروها تازه بعد یک ماه تاثیرشان رو درست حسابی میبینیسر وقت ب ...

عوض نکردم حدود ۲ سال داروهای قبلی رو خوردم بدتر شدم اینارو میخورم بازم بدتر شدم

باورت میشه حتی نگرانم چیزی که اینجا مینویسم رو کسی اثر بد داشته باشه یا تا شبا صدا میاد میرم چک میکن ...

ادامه نده من تو یه چاهی افتادم چندین ساله همه جوره هزینه کردم دکتر مشاوره خ ب نمیشم الانم دکتر میگه بستری شو 

ادامه نده من تو یه چاهی افتادم چندین ساله همه جوره هزینه کردم دکتر مشاوره خ ب نمیشم الانم دکتر میگه ...

خب تا حدی مدیریتش میکنم اما اصلا راحت نیست راستی ی کتاب روانشناسی قبلا خوندم روش هاش تا حدی کمک میکنه اسمش تله ی شادمانی از راس هریس گفتم شاید برات مفید باشه بخونی ولی واقعا درک میکنم اگه پیشرفت کنه چقد بده واقعا عذابع

عزیزم تو هنوز درگیری؟ هیچی نمیشه هیچ آتیش سوزی اتفاق نمیافتهرها کن دیگه هنوز درگیر اون ویلای شمال هس ...

چقل شماهایی که من رو  یادتون میمونه مهربونی بخدا 🩷

آتیش سوزی بدتر شده ذهنم کلمات خيلي وحتنا‌ک تری میگه خیلی میترسم دیکه کنترلش دستم نیست داره عذاب میده هر لحظه منو 

کلمه ترسناک مثل جزغاله😭

همیشه فکرای جدید میادو همش درگیرشم !

چقل شماهایی که من رو یادتون میمونه مهربونی بخدا 🩷آتیش سوزی بدتر شده ذهنم کلمات خيلي وحتنا‌ک تری می ...

عزیزم 

کاش میتونستم یه کاری برات بکنم

درکت میکنم که دست خودت نیست 😥

کاربریم 10ساله شده❤💙💚💛