2777
2789

حس میکنم شاید بخواد برام دردسر درست کنه

همش از خدا میخوام لاقل یه عشق خوب نصیبش کنه که فکر حسادتش نسبت به من از سرش بیوفته

مشکل اینه که من عاشق یه پسری شده بودم،اونم منو دوست داشت،بعد فهمیدم دوستمم از نوع صحبت و حرفاش مشخصه که اونم به این پسره احساساتی داره

ولی من جلوی دوستم هیچوقت از علاقم به پسره نگفتم تا این که یه روز حالم شدید بد بود و اینقدر حالم داغون بود پیش دوستم گفتم که پسره رو دوست داشتم

از همون زمان متوجه تغییر رفتار دوستم شدم،یجورایی حس کردم ازم ناراحته و رفتاراش مثل قبل نیست شاید حس‌حسادت

اما در کل من بخاطر پایدار موندن دوستیمون بهش گفتم حاضرم طرفو‌ بدم بهت بخاطر این که تو ناراحت نباشی و خب چیکار کنم،نمیتونم باهاش قطع ارتباط کنم یعنی سخته

وابستش نیستما،منظورم این هست که تو شرایطی هستیم که جفتمون یجا همدیگرو اکثر روزا میبینیم و اونم گفته که منم باهاش بیام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای خداااااا میدمش به تومردشور رابطه نامشروع ببرن خداآخرعاقبتمونوختم بخیرکنه

رابطه نبود که 

علاقه بود،علاقه عادی که گناه نیست

فقط خواستم بهش بگم من دوستمو به پسر نمیفروشم😳

رابطه نبود که علاقه بود،علاقه عادی که گناه نیستفقط خواستم بهش بگم من دوستمو به پسر نمیفروشم😳

کناهه درصورتی گناه نیست که طرف صددرصدقصدش ازدواج باشه اونم بابزرگترا درمیون بزارن همه چی بایددر چهارچوب اسلام باشع

کناهه درصورتی گناه نیست که طرف صددرصدقصدش ازدواج باشه اونم بابزرگترا درمیون بزارن همه چی بایددر چهار ...

وای خدایا یکی ندونه انگار من رفتم بهش دست زدم

هم اون قصدش ازدواج بود هم من

علاقه داشتیم بهم

چرا موضوع اصل رو میکشیم به فرع

من میگم به دوستم حس بد دارم شما میگی چرا گناه میکنی؟

باشه من گناهکار گناهمو خدا مینویسه شما نگران نباش

منو باش با کیا درد و دل میکنم

عزیزم بنظرم اگه پسره رو واقعا دوسش داری و اونم همینطور با دوستت قطع ارتباط کن چون تو اول اون پسرو انتخاب کردی و لزوما دوستت این وسط غیر ازینکه تورو اذیتت کنه هیچی نداره برات اون ک دیگه دوست نیست رقیب شده یجورایی مثه منم نباش ک بگی ع با دوستم قطع ارتباز کنم پس با کی بدم بیرون کافه کتابخونه فلان همونارو با دوست پسرت یا خودت تنها بری بهتره تا ی دوسته تاکسیک ک با تو رقابت باز کرده🩵

عزیزم بنظرم اگه پسره رو واقعا دوسش داری و اونم همینطور با دوستت قطع ارتباط کن چون تو اول اون پسرو ان ...

راستش دیگه پسره رو گذاشتم کنار اینقدر اطرافیان زیادی هستن که روش کراش بزنن که جز دسته ادمای دردسر سازه منم دنبال ادمیم که کمتر کسی پیگیرش باشه ،این خودشو انداخته تو چشم همه

نه این که از بقیه بترسم نه،فقط حوصله حواشی و دردسر ندارم

تصمیم داشتم با دوستم قطع ارتباط کنم،دورشدنش برام اهمیتی نداره چون اون نباشه بقیه هستن

ولی مشکل یچیز دیگست کاش میتونستم یجا خصوصی بهتن بگم مشکلو چون میترسم شناسایی شم

کناهه درصورتی گناه نیست که طرف صددرصدقصدش ازدواج باشه اونم بابزرگترا درمیون بزارن همه چی بایددر چهار ...

کجایید🥲

خواستم بگم واقعا عذرمیخوام بابت حرفام و قول میدم همیشه در چارچوب اسلامی باشم