2777
2789

من نامزدم و خیلی ناراحتم که هنوز درآمد ندارم

و اونم درکی نداره بهم پول بده

خانواده ام هم در حد درس و دانشگاه بهم پول میدن

پول لباس نمیدن بهم

اینکه ازش پول بخوام خوبه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالت خوبه؟شوهرته نداد بزن دهنش

بشه دیدونه زار و پریشون شده بی احتیاطی کرده حالا پشیمون شده😂❤️ زیاد حوصله بحث با آدمای احمق رو ندارم هر وقت جوابت رو ندادم اینو تو مغزت پلی کن🙂🦋✨کیدرامر و کیپاپر هسدم تو این تاپیکا تگم کنید پلیز✈️✨🇰🇷بنده رو میتونید صدا کنید کوک الفن العظم😎😂حتی ولد واید جذابم میتونید صدا کنید بسسسسس ک جذابممممم😂💔🤝ENFP هسدممممم❤️✨🤝تهکوکرممممم و بهش افتخار میکنم😎✨🚬✊🏻사랑해요❤️✨BTS-ARMY-FOREVER
اوایل نه ولی الان گاهی از عمققق خجالت میکشم چون کلا ادم درونگرایی هستم ولی خودمو زدم به‌بیخیالی چون ...

دقیقا از اول هرجور تا کنید، عادت میکنن👍

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

نه اصلا من هم ماهانه ام رو می‌گیرم جدای اون تمام خرج هامم میده غیر ماهانه اصلا هم خجالت نمیکشم از اول عادتش دادم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
نه اصلا من هم ماهانه ام رو می‌گیرم جدای اون تمام خرج هامم میده غیر ماهانه اصلا هم خجالت نمیکشم از او ...

آخه چجوری عادت دادین؟

من دو بار گفتم بهم ماهانه بده یادآوری هم کروم ولی توجه نکرد

هیچوقت همسرم جوری باهام رفتار نکرد که به خاطر پول حرفی بزنم یا حس کنم به غروروم بر خورده

کلا این مدلیه که بهم با رفتاراش نشون میده که هرچیزی هست برای توئه

برای همین ابدا حس بد ندارم به هیچ عنوان

کاربری شانزدهم هستم😑کاربری برای خواهرم بوده البته پارسال هم باهاش تاپیک زده بودم…نی نی یار نترکون تورو خدا😐

یه بار بهش بگی پول میده یا لازمه تکرار کنی؟

اگر کارتش دست خودم باشه میگه بردار نباشه میخواد‌چندبار بگی شوهرم کلا سر هرچیزی دل خجسته ای داره خیلی یواش و سر فرصت کار‌میکنه

💍♥️