2777
2789
عنوان

دانش آموزان و کنکوری ها بیان

45 بازدید | 5 پست

بچها بهترین روش خوندن فیزیک چی هست ؟ چ کتاب های کمک درسی برا فیزیک پیشنهاد میکنید ؟ کلا چطوری بخونم که پیشرفت کنم و اگه استاد خوبی ام می‌شناسید معرفی کنید ممنونتون میشم الهی خیر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم خودتونم فیزیک خوندید ؟

خواهش میکنم، من برای کنکور و نهایی ها فیزیکو خوندم ولی استاد من فرق داشت ولی خب اگه به عقب برمیگشتم شجاعی رو انتخاب میکردم

کلئوپاترا شعبه‌ی اصلی🦢 (بی‌اعصاب ver)

خواهش میکنم، من برای کنکور و نهایی ها فیزیکو خوندم ولی استاد من فرق داشت ولی خب اگه به عقب برمیگشتم ...

خیلی ممنونم ازت بنظرت بهتره با ی استاد بخونم یا اینکه از روی کتاب کمک درسی بخونم ؟ و کدوم کتاب کمک درسی پیشنهاد میکنید ؟

خیلی ممنونم ازت بنظرت بهتره با ی استاد بخونم یا اینکه از روی کتاب کمک درسی بخونم ؟ و کدوم کتاب کمک د ...

ببین بستگی داره اگه سطح خودت خوبه زیاد نیازی به استاد نیست میتونی فقط مباحثی که مشکل داری رو استاد ببینی ولی اگه فکر میکنی به اموزش نیاز داری و سالای قبل خوب برات مباحث جا نیوفتاده با استاد پیش برو، اگه با استاد پیش بری خودش بهت کتاب معرفی میکنه ولی درکل من خیلی‌ سبز داشتم سطحش متوسطه اگه سطح بالاتر و قوی‌تر میخوای فکر کنم ایکیو گاج سطحش بالا باشه

کلئوپاترا شعبه‌ی اصلی🦢 (بی‌اعصاب ver)