2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه 😭

97 بازدید | 13 پست

پنج سالههه انواع رژیم و ورزش رو امتحان کردم هی ورزش میکنم میبینم تاثیر نداره پل میکنم دوباره شروع میکنم این شکم و پهلو وا مونده نمیره بخدا همش گریه میکنم افسردگی گرفتم از خونه نمی‌رم بیرون چیکار کنم من😭

قند و چربیو بزار کلا کنار ورزش کن در روز دو وعده بخور ولی کم و به اندازه

از بچگی اهل هل و هوله و چیزای شیرین نبودم غذای چرب هم نمیخورم بدم میاد 

مثل چی ورزش میکنم الان حلقه رو شروع کردم ولی خسته شدم خسته شدم از شکست خوردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم برعکس اصلا چاق نمیشمکلا ۴۵ ۴۴ کیلو امغذاهای چرب به هیچ وجه نمیخورم قند و شکر هم خیلی کم

همون بهتر بدترین چیز چاقیه مواظب باش هیییییچ وقت شکم و پهلو در نیاری که دیگه به هیچ وجه نمیرن

حلقه هولاهوپ عاج دارایروبیک هم انجام دادم رو شکم اصلا تاثیر نداشت😔

شکم اخرین جاییه ک آب میشه 

حرکات شکم برو  و اعتماد بنفستو از دست نده تو میتونی بهترین ورژن خودتو بسازی فقط زمان نیاز داری عزیزم منم مثل توهم 

شکم اخرین جاییه ک آب میشه حرکات شکم برو و اعتماد بنفستو از دست نده تو میتونی بهترین ورژن خودتو بساز ...

من کلا اسکلت بدنم درشته بقیه قسمت ها نسبت به استخونم خیلی لاغر شده فقط ای مزاحم مونده یک سال دیگه عروسی داداشمه خیلیییی دلم میخواد تا اون موقع شکم و پهلو بره

فعلا دارم ورزش میکنم ولی بدی اینه هر روز یه کاری پیش میاد که نتونم ورزش کنم واقعا نمیدونم چیکار کنم ...

بعد اینکه اون کارو انجام دادی ورزش کن 

تا دو یا سه ساعت بعد ورزشت چیزی نخور 

بعد ۸ شب هیچی نخور فقط آب