2777
2789

قضیه از این قراره دوتا همکار دارم هر دو انگار طلاق گرفتن آقا رابطه نسبتا نزدیکی  با من داره به عنوان همکار ازم کوچیکتره کلا یه نمه صمیمیه بعد الان میگه برو فلانی رو برام اوک کن من میترسم بپره بهم خب من تا حالا از اینکارا نکردم برم چی بگم بگم بیا با فلانی بیا باهاش ازدواج کن بیا برو با این بیا با این حرف بزن چه میدونم همکارمم بد پیله کرده میترسم برم جوری تر بزنم کلا یه ذره شانس داشته باشه اونم از دست بده خیلیم با خانمه اوک نیستم اصلا چیکار کنم به خدا برم چی بگم خانم بیا برو با این آخه الله اکبر 😟

و دیگر هیچ...

تازه مشخص نیست قصدش واقعا ازدواج باشه تو دردسر میافتی بیخیال شو

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا به تو ربطی نداره بگو خودش بره باهاش صحبت کنه ،

اگه طرف برادرت بود یا اون خانوم دوستت بود یه چیزی...ولی اینطوری دخالت نکنی بهتره!

هرگز نخوری غصه حرف دگران را✌️🌱👈گور پدر هرکه بخواهد بدمان را🖕:)