2777
2789
شوهرم خیلی عالیهولی خانواده اش کم میذارن برامسر همین خنچه و مراسم ها

منم همین بودم

به نظرم ناراحتی تو به همسرت بروز بده

ولی دعوا و قهر و ....نکن به خاطرش

منم دقیقا همین بودم

بعدها همسرم کلی عذرخواهی کرد و تو زندگی سعی کرد جبران کنه. می‌گفت من مرد بودم بلد نبودم این چیزا رو. مادر خواهرمم همه ش میگفتن اونا زیاده خواهن اونا پررو هستن از الان می‌خوان سوارت بشن و و و...

بعد عروسی مون کم کم فهمید بقیه چه کارها که نمیکنن و خانواده ش چه قدر کم کاری کردن...

خیلی خوشحالم که مادرم راهنماییم میکرد و می‌گفت ارزش نداره دعوا درست نکن به خاطرش و و...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مادرشوهم سر جهیزیه ای که هنوز نخریدم کلی دستورات داده که فلان بخر و اینابعد خودش لیاقت ندارن یه کادو ...

😡خب رو دادی بهشون...از این بعد چند ماه قبل مثلا شب یلدا بگو رسم داریم چه چیزهایی بیارید و راجع به جهیزیه هم نظر داد سرد جواب بده نه مستقیم دعوا راه بندازی

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

منم همین بودمبه نظرم ناراحتی تو به همسرت بروز بدهولی دعوا و قهر و ....نکن به خاطرشمنم دقیقا همین بود ...

بآور میکنی اولین بار رفتم خونه سون مهمون هیچ کادویی نداد مادرش؟؟؟حتی بگم یه تیشرت ساده چیز زیادی نمیگم

پدرش فوت کرده

۲ تا عروس دارنقبل من اومدناطلاع ندارم و نپرسیدم ازشون

باید با اون عروس ها هم صحبت کنی ولی راز دلت رو فورا به آنها نگو و ببین آنها چی میگن؟

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

منم همین بودمبه نظرم ناراحتی تو به همسرت بروز بدهولی دعوا و قهر و ....نکن به خاطرشمنم دقیقا همین بود ...

شوهر منم بلد نبود خب مردا سر در نمیارن 

من خودم رفتم خرید کردم کادو کردم دادم آورد خونمون . نظر خانواده عزیزشم نپرسیدم

واوووو توچقدر دانایی فوری فهمیدی بایدجداشن

خودم کشیدم که میگم

شوهرم از اول همین بود 

ساختم ساختم ۷ سال عمرمو پاش گذاشتم

الانم بریدم ازش 

باید بامردی باشی که بهت اززش بزاره

بآور میکنی اولین بار رفتم خونه سون مهمون هیچ کادویی نداد مادرش؟؟؟حتی بگم یه تیشرت ساده چیز زیادی نمی ...

وای یادش بخیر منم همین بود🥺

هیچچچی بهم نداد

شام هم کوکوسیب زمینی پخت

اولین شامی که خونشون رفتم...

وای یادش بخیر منم همین بود🥺هیچچچی بهم ندادشام هم کوکوسیب زمینی پختاولین شامی که خونشون رفتم...

گوشت پخته بود با مرغ ولی به قدری کم بود که متوجه شدم قصد بی احترامی داشته 

یعنی در کل سه بشقاب میشد خورشت ها برای ۱۶ نفر

شوهر منم بلد نبود خب مردا سر در نمیارن من خودم رفتم خرید کردم کادو کردم دادم آورد خونمون . نظر خانوا ...

خب عزیزم وقتی تحت تاثیر خانواده بود، متوجه نمیشد

ببین مثلاً ما میگیم از الان باید یاد کرد بدی برات ارزش قائل باشه برات خرج کنه؟ اونا هم یادش میدادن از الان یاد زنان بده قانع باشه در توقع نباشه.

به خاطر همین میگفتمم نمیخرید

وای یادش بخیر منم همین بود🥺هیچچچی بهم ندادشام هم کوکوسیب زمینی پختاولین شامی که خونشون رفتم...

به من روسری پیر زنی سوغات کربلا براش آورده بودن از باغچه باز کرد داد . سلام غذایی که از خونه ی خودمون مونده بود مامانم داده بود بهشون داغ کردن 

منم دیگه نرفتم تا یک ماه تا دعوت کردن یک قرمه سبزی دادن😂