2777
2789
عنوان

نظرتون چیه درباره این دخترو پسر

95 بازدید | 7 پست

ی دختر خوشگل تک دختر معلم خونه بالاشهر مال خودشون و ماشین و باشگاه دارن خانواده تحصیل کرده مربی ..‌.

پسری ک‌دوسش داره قیافه معمولی رو به پایین خونشون پایین شهر ماشین نداره خانوادش 

خودش خونه و ماشین داره شغل ازاد خونه منطقه متوسط

عاشق دخترس چند ساله باهمن بهش احترام میزاره و کلی وفادار خلاصه کل ویژگی ها ی مرد خوب 

اما خانواده دختر مخالفن بخاطر سطح فرهنگ‌و سر بودن

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

با خانواده دختر موافقم

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

من قرار نیست که با این دختر پسر زندگی کنم اما از دور هم بخوام ببینم شاید بگم چرا به این ازدواج راضی شده اما باز این گزینه ته ذهنم هست که رابطه بین دونفر زاویه ها پنهانی داره که بقیه شاهدش نیستن شاید پسر اخلاق خوبی داره ، یا توانایی درک متقابل اش بالا پس به خودم اجازه دخالت نمی‌دم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خانواده دختر موافقم

میشه دلیلشم بگی گلم?

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

میشه دلیلشم بگی گلم?

درسته  دوست داشتن و درک متقابل تو رابطه خیلی مهمه 

ولی هم سطح بودن هم مهمه 

ببین من از این خیلی میترسم اینکه به یه پسری که شرایطتش پایین تر از توعه قانع شی 

بعد اینکه پسره پیشرفت کرد یا از تو سر تر شد عوض بشه و بهت خیانت کنه 

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

درسته دوست داشتن و درک متقابل تو رابطه خیلی مهمه ولی هم سطح بودن هم مهمه ببین من از این خیلی میترسم ...

اها مرسی گل🤍